25.10.14

ARGAANIA

Järjekordne imetoode The Body Shopilt. Nimelt tegemist on Argaania kehavõiga, mis sisaldab argaaniaõli Marokost. Maroko naised on kasutanud argaaniaõli oma ilurituaalides juba sajandeid, et turgutada ja toita nahka ning juukseid ning kaitsta neid karmide tuulte ja kõrvetava päikese eest. 

Kõik The Body Shop kilendid saavad võimaluse soetada tooteid, mis sisaldavad kvaliteetset ja looduslikku argaaniaõli ning lisaks on Argaania kollektsiooni tooted julmusevabad, sest neid pole testitud loomade peal. Uue kollektisooniga saab tutvuda SIIN.

Kui ma mainisin enda emale, et oman just argaaniaõlist tehtavat toodet, siis ta oli kohe tõsiselt vaimustuses ja kordas sama, mida eelnevalt kirjutasin. Ma olen üpris kindel, et olete kursis The Body Shopis pakutavatest kreemidest – toodet, millega vähemalt mina olin täiesti kursis – nimelt ma usun, et teate kreemide toimest ning suurepärastest lõhnadest, mida nad pakuvad. Kui aga ei ole, siis tasub sealt läbi hüpata! Argaania kehavõi kohta nii palju, et mulle meeldib selle “paksus”, kuna see ei ole selline vedel, mis mööda keha voolab, see tõesti nagu või. Samuti on sel väga hea lõhn – ei liiga magus, kuid samas ka mitte lõhnatu. Kindlasti minge The Body Shopist läbi ning tutvuge uue kollektsiooniga! 🙂

DSC_0641 DSC_0632

 

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

25.10.14