Daniel Wellington

NAILS

Nagu eelnevalt sai mainitud, siis Eestis viibimise ajal külastasin The Body Shop’i. Täna näitan ja räägin Teile mõnest tootest – seekord küünte alaselt.

Niisiis.. Kui kuulsin, et saan proovimiseks paar küünelakki, siis olin ma väga õnnelik (kuna toonid nägid ülimalt ilusad välja – vaata kaks postitust allapoole). Kui aga kuulsin, et saan proovimiseks ka küünemaalingu pliiatsi, siis olin ikka veidi pabinas. Nimelt mul on alati olnud respect nendele inimeste vastu, kes oskavad ja suudavad joonistada ilusaid mustreid enda küüntele.. kuid minu peas käis ainult mõte “ma ilmselt ei oska seda kunagi teha”. Nüüd kui mulle see pliiats kätte anti, siis ma pidin proovima juba huvi pärast, et kas saan hakkama. Minu eelmise nädala reede õhtu nägi ebatavaline välja – vaatasin videosi youtube’st ning proovisin, proovisin ja proovisin. 

DSC_0342

Enne, kui lähen küünelakkide ja proovimise juurde, räägin Teile küüntehooldus komplektist ning küünelaki eemaldajast. 
Küüntehooldus komplekt – nagu alumisel pildil näete, siis see koosneb kõigest vajalikust ning mida ümbritseb väike ja stiilne ümbris. Ma jumaldan väikseid “ütlusi”/mõtteteru jne, ning selle kohapealt The Body Shop pani kümnesse, rääkimata värvidest – hõbe, must ja roosa. I love it!
Iga naine peaks omama sellist komplekti!

DSC_0214

Küünelaki eemaldaja – Üks asi, mida ma KINDLASTI uue ostan The Body Shopist, kui see otsa saab. Nimelt tegemist on atsetoonivaba eemaldajaga, mis ei kuivata ning sisaldab mandli-, soja- ja marula õli. Kõigele muule positiivsele selle toote kohta, see lõhnab.. magusalt.. Muidugi veidikene küünelaki eemaldaja lõhn ikka on, kuid üldiselt selline mõnus lõhn.
Ma olen seda samust toodet kasutanud nädala (umbes 3-4 korda, tänu igasugustele katsetustele) ning mul oli totaalselt narmendav nahk ümber küünte ja nüüdseks mul pole seda probleemi peaaegu et üldse – paar üksikut narmendavat nahka. Ning just lugesin selle kohta ka tutvustust The Body Shopi leheküljelt, seal kirjas – “96% naistest, kes toodet kasutasid ütlesid, et peale kasutamist läksid küüned üldiselt paremaks (põhineb uuringul, milles osales 100 naist)”. Proovige, see üks parimaid tooteid, mida olen viimasel ajal kasutanud!

DSC_0218

Eelmisel nädalal toimus ka The Body Shop’i giveaway, kus peale kehakreemi loosisin välja ka kaks küünelakki Colour Crush sarjast – roheline ning punane – ehk endale jäi kolm värvi, mida näete alumiselt pildilt. 

Nendest kolmest värvist rääkides, siis eelkõige armastan mõlemat rohelist – üks on väga silmapaistev, teine veidikene tagasihoidlikum. Esimesena kasutasin heledamat rohelist. Ükskõik mida ma tegin, ma panin ainult enda küüsi tähele, kuna olin nii vaimustuses sellest värvist. Siiani olen, kuna just eile värvisin jälle selle sama küünelakiga küüned üle 🙂

Tumeroheline küünelakk ei tekitanud nii palju erevust mulle alguses, ilmselt oli probleem selles, et ma ei teadnud kuidas see küüntel välja paistab. See näeb väga ilus välja! Tol reedel, kui katsetasin igasuguseid variante, siis viimaks jäingi selle tumerohelise juurde (viimane pilt). Mainin veel ära, et küünelakk püsib peal üllatavalt kaua! Nädal, ilma et läheks inetuks, kuna eile võtsin alles maha ja ei ütleks, et see oleks olnud inetu, mis eile oli – ehk see oleks püsinud veel kauem “okeilt” peal 🙂 Miks ma ütlen seda? Kuna see on üks põhjuseid, mis ma tüdinen küünte eest hooldamisest ära, koguaeg peab tegelema, kuid nüüd nädala tagant, SUPER!

DSC_0180 küüned

Muidugi peab kõvasti veel harjutama, kuid mõned ideed, mis mul tol hetkel olid. Kindlasti, kel on sel valdkonnas kätt, suudab mitu korda ilusamalt teha, kuid andsin endast parima.

DSC_0270 nails

Suur kummardus The Body Shop’i ees ning aitäh imeliste toodete eest! Järjekordsed ideed jõuludeks, või mis?! 🙂
Ning.. ning.. Stay tune, üks toode veel tulemas!! 🙂

/A little conclusion what I talked about. Two weeks ago I visited The Body Shop and I got some amazing products with me from there. Today I’m talking about nails. Firstly that nail tools – I love it! It has perfect colors and it consist of tools what is the most important. Also, ever woman should own it!

Secondly, the nailpolish remover. That’s the best product what I have been used recently! My skin next to nail used to look really ugly, but after few tries, it has got really better – even I didn’t believe it firstly. So it’s the product, what I will buy new for sure, when it’s empty.

Thirdly, drawing pencil. I was so scared that I cannot handle it, because I never tried it, but I have huge respect to people, who can do nice drawing on the nails. I tried and tried and looked youtube videos… and finally got something “okay” out. Well I have long way to go, but at least I gave my best! 🙂

Fourth thing what I’m talking about is nailpolishes. I had five of them, bu because I did a giveaway to two of them, then three are left – pictures of colors above. The most I love those green ones. Light green is really “shining” out and when I first used it, I always notice my nails everwhere – yes, I was in love. Actually, I still am – just yesterday painted that light green back. The darker green – I wasn’t that excited about it firstly, but I changed my mind after I tried it. I really like it and as you see, then it’s on last picture on as well – I used that whole week and also yesterday, when I took it off.. It actually looked still pretty nice, which is surprising, because usually after few days the nailpolish gets pretty ugly. 

Thank you The Body Shop for those amazing products and to readers, I really recommend them all!

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Daniel Wellington