Get your things done

PLACENT ACTIV

Mõni aeg tagasi jõudis minuni tooted Aravonilt. Tooted olid siis mõeldud nii juustele kui ka ripsmetele – juuste šampoon ning palsam, ripsmekasvu soodustav seerium ning tervendav juuksevedelik. Nüüdseks on kõik ära proovitud ning veidi pikema perioodi jooksul muidugi.

1. Placent Activ tervendav juuksevedelik – saab näha täpsemalt SIIT

Ma ausaltöeldes ei osanud kohe seda kasutada, kui nägin seda.. Veel vähem teadsin, mis peaks selle tulemus olema. Ühesõnaga, ampullilt tuleb rätiku vahel ots ära võtta ning ja kanda see ühtlaselt pestud niisketesse juustesse – tulemuseks siis paksemad juuksed ja peaksid rohkem kasvama hakkama. Te ilmselt teate missugused mu juuksed on – pikad, paksud ja kohevad – ehk otsustasin selle paki emale kinkida. Suvel kurtis, et tal tuleb nii palju juukseid ära ning pestes oli käsi juukseid täis ehk muidugi tal õhemad juuksed ka sellepärast. Koju minnes avastasin, et ema oli ühe paki enne tulekut juba muretsenud ehk saab kaks “ringi” teha. Kuna ma tahtsin ise ka näha ära, kuidas seda kasutatakse, siis kõigepealt, mind isiklikult häiris selle ampulli avamine – ampull on klaasist ning rätiku vahel avasin selle, kuid killud lendasid ikka maha.
Tootest endast, kuna mu ema on veidikene seda nüüdseks kasutanud, siis ta ütles, et tal juuksed on “kinni” jäänud ehk ei tule niimoodi juukseid enam nagu varem ning ma ütleks, et ta juuksed on veidi paksemad ka. Muidugi see kogu protsess vajab aega ja kannatust, kuid näha on tulemust ning ema sellega rahul.

DSC_1731

2. Placent Activ shampoon ning palsam – šampoon SIIN ja palsam SIIN

Teate seda momenti, kui pesete juukseid ning tunnete pesemas kui kuivad su juuksed on?! Nagu heinad. Kasutasin enne neid tooteid Syoss’i, mis on täitsa Eestis ka olemas. See teeb oma töö ära, juuksed on puhtad, kuid pestes tunned nagu pesed heina ning Syossi palsam teeb mu juuksed päevaga rasvaseks. Kui Placent Activit kasutasin, siis esiteks, pesemas juuksed olid NII pehmed, et ma jäin kohe mõttesse pesemas ja mõnulesin. Teiseks, tulin pesemast ära ja kui rätiku peast võtsin ja üldiselt kuivatasin ning kätega läbi katsusin – WAU, NII PEHME! Tõsiselt, need olid nagu suled! Juuksed püsisid puhtad kaks päeva vähemalt (oleneb muidugi mida teed), kuid teatud šampoonid “lasevad” mu juustel päeva rasuseks minna, see toode õnneks mitte. Soovitan!

products

 

3. Placent Active ripsmekasvu soodustav seerium – uurida SIIN

Ma ootasin seda toodet kõige rohkem! Mul on üpris lühikesed ripsmed ning tõesti soovisin seda proovida (ning muidugi siiani kasutan). Seda tuleb kanda siis nii enne magama minekut silmalaule ripsmejuurte juurde peenikese joonena. Nii ma olen alati teinud ning miinus on selle juures (vähemalt minu puhul), et mul hakkavad silmad kipitama, mida kannatan välja, lootes et läheb paremaks. Kipitus kaob umbes 30 sekundi – minuti jooksul ära. Ei, ma ei pane seda silma, kuna see iga kord ja ma olen proovinud ikka erinevalt panna seda. Võib-olla mul mingi allergia selle vastu? Ma ei kujuta ette. Igatahes, nüüdseks olen 1,5 nädalat kasutanud seda ja all näete pilti võrdluseks.
Vasakul esimesel päeval, paremal praegult ehk 1,5 nädalat hiljem

ripsmed

Ma ise ehk isegi nii väga tähele ei pane, aga pildilt on ikka näha, et ripsmed tihemad ning ehk ka pikemad. Voh missugune tulemus! Kindlasti soovitan!!

Kusjuures, nüüdseks ei pane ma enam seda geeli alumistele ripsmetele, kuna tunnen, et need liiga pikad juba – nali naljaks, aga nii see on (kuid siiski ilus!).

Sellised ideed Teile siis jõuludeks, kas siis endale või kellelegi kingituseks.

/Not in English, because it’s about one Estonia’s company products.

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Get your things done