School kills creativity

CHANGES

For the bloggers, it’s familiar topic already, but for the readers not. It’s pretty normal, if a blogger losts a motivation to continue bloggying, as I did two months ago. Then I actually moved my blog under Danish company, Bloggers Delight, and I had motivation of 100%!

Two weeks ago, because huge stress, I lost it again and wanted to stop blogging. Luckily I passed it and I found out that I need to change blog’s layout. I really love the new layout, what about you?

For sure you have noticed the pictures as header and the small one on right – made by amazing Anete Palmik. Also on right, there’s like “awards” and “featured at”, I figured out, that my most successful period was 2011, until now.

/Blogijatele on see tuttav teema, kuid veidi telgitaguseid ka lugejatele. Aegajalt kaob nii mõnelgi blogijal motivatsioon ära ning muidugi ka minul. Enne kui läksin Taani blogijate firma alla, Bloggers Delight, tahtsin blogi kinni panna. Siis aga toimusid muudatused ja motivatsioon oli nii põhjas, et draftis oli ligi 50 postitust Teile valmis, hetkel umbes 35 alles (kuna siiski teen materjali koguaeg juurde). Siis paar kuud on tahet küllaga olnud, kuni tänu stressile tekkis jälle idee blogi kinni panna, mis oli umbes 1-2 nädalat tagasi – oh üllatust! 

Sain aru, et blogi vajab uuendust ning sai ka see läbi viidud. Hetkene versioon meeldib mulle kohutavalt, isegi kui pildid on kordadest väiksemad kui varasemalt. Aga Teile, mis arvate sellisest versioonist?

Kindlasti olete märganud ka pealpilti,  samuti ka seda siin kõrval, paremal, ning ehk ka “about me” all olevat pilti – need kõik on teinud imeline Anete Palmik (check out here)

Samuti on paremal olemas lahtrid nagu “awards” ning “featured at” ja mulle oli suur üllatus, kui edukas minu 2013 aasta oli. Sellest aastast – nagu näete siis ei ole nii suur success, auhinnaliselt, kui üldiselt tegelikult on olnud küll. Oma enda moeüritus nii Taanis kui ka Eestis ja samuti sai maha müüdud üks kollektsioonidest (mis ei osalenudki kuskil konkursil).

DSC_1725

2 Comments

  • Maria

    Kas selline asi nagu arhiiv ka kusagil on? 🙂 Tahtsin ühte vana postitust näha, mis sa paar aastat tagasi kirjutasid, aga ei suuda nii palju tagasi scrollida 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Belrosio

      Ma tegelikult olen võtnud arhiivi enda blogist ära, kuna ei tunne “uhkust” enda algsete postituste üle, isegi kui ole mitu aastat ära kustutanud. Muidugi võin mingiks perioodiks selle siia blogisse panna, kui teen seda homme siis 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

School kills creativity