WALLET

Those ideas

Good morning sweeties,

Sun is not shining and only think what I can see when looking outside is… nothing. Even my phone says that it’s going to rain. Anyways, I wanted to ask from my readers, that when you have the best time for studying and when the best ideas comes – morning, night, midnight?

Every night, before I fall asleep and I cannot sleep, I should havve a paper and pencil next to me, because I generate so crazy ideas. It can be about collections, fabric, events ect. Whatever. WHen thinking like that, then I should go to be every night 21:00, because that’s the time, when I cannot usually sleep 🙂

I’m driving crazy people around me with those ideas. For example last time when I called to my parents on Skype, and said “I have an idea!”, then my mom said “I’m scared already” and dad “don’t start again”. They told it in the same time! 😀

/Good morning sweeties,

Päikest küll aknast sisse ei paista, ehk aknast välja vaadates näen ainult pimedust ja telefoni vaadates neli kraadi sooja koos väikse vihmaga. Kas ma pean varsti jalgrattaga sõitma? Just nii!

Tahtsin uurida enda lugejatel millal Teil tulevad kõige paremad ideed, mida soovid teostada ning millal oleks parim aeg õppimiseks – päev, õhtu, öö?

Igal õhtul, kui ma magama ei suuda jääda, siis mul peaks olema paber ja pliiats voodi kõrval, et kõik mõtted ülesse kirjutada. Olgu selleks siis kollektsiooni, kanga või ürituse idee. Nii mõeldes, peaksin alati kell üheksa voodisse ronima, kuna tol hetkel ma magama ei saa ju jääda.

Ja siis kui vanematele helistan Skypes ja ütlen “mul on idee”, siis viimane kord ema ütles “ma juba kardan” ja isa “ära hakka pihta”. Nad ütlesid seda samal ajal! 😀 Vahel võin tõesti enasst ümbritsevaid inimesi hulluks ajada.

2 Comments

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WALLET