SLANG

London | Day 1 & 2

First day at London was Sunday, which is why we decided to see basic stuff of London – Big Ben, London Eye, London Bridge ect. Even the weather was perfect, so we really enjoyed that! Sadly we didn’t had luck with the London Eye, because excatly at that period they decided to control and fix it.. as every year, of course – we didn’t know. But doesn’t matter, now there’s more reason to go back there, or what you think? 🙂

In generally, I felt totally in love of that city. Those buildings.. So many people, but still no stress.. I just felt so good there.. Excatly like I visited Odense in the first time, I totally felt in love of that city. 🙂

/Esimene päev Londonis oli pühapäev, mis peale otsustasime, et selle viidame vaatamisväärsuste tutvumisega – Big Ben, London Eye, London Bridge jne. Ilm osutus ka selleks nii suurepäraseks, et igat päikesekiirt lausa nautisime, sõna otseses mõttes! Kahjuks meil aga London Eyega ei vedanud, kuna just sellel perioodil, nädal aega, otsustati parandada ja kontrollida seda… kuna nad igal aastal teevad seda samal ajal. Ei no muidugi, ideaalne ajastus. Mis seal ikka, põhjust tagasi minna, või mis? 🙂

Üleüldse, armusin sellesse keskkonda totaalselt ära.. Need majad.. Nii palju inimesi, samas ei mingit stressi.. Kuidagi, mõnusalt tundsin end seal. See oli see sama tunne, kui tulin esimest korda Odensesse ja armusin sellesse linna ära, kuid kindlasti kõvasti kallim ning suurem linn see London. 

DSC_1299 DSC_1304 DSC_1318 DSC_1298 DSC_1329 DSC_1410 DSC_1429

Because the second day was pretty rainy, then we decided to have it as shopping day. We went to Oxford street, also Soho and in generally over that. Also we manage to visit accidentally one really nice cafe, sadly don’t know the same, but if you are really interested, then it’s excatly in front of M.A.C. cosmetics – you will see it for sure then.

Also there was funny situation, when one China television came to us and made an interview with us. So basically we will be somewhere in China television, but sadly we will not see it.

/Kuna teine päev oli veidikene vihmane, siis otsustasime kohe ära, et see jääb shoppingu päevaks – poest poodi ainult. Samuti tutvusime Oxfordi tänavaga, Sohoga ning üleüldse selle ümbrusega. Kogemata sattusime ühte VÄGA vingesse kohvikusse ka – totaalselt eriline. Kahjuks nime ei jätnud meelde, aga kui kedagi huvitab, siis Google Mapsi panna M.A.C. pood ja see täpselt selle vastas – usu mind, see jääb silma.

Seal juhtus naljakas seik ka, et just sel ajal filmiti Hiina televisiooni jaoks mingit klippi ja tuldi siis meie juurde, et teha väike intervjuu ka meiega. Ühesõnaga, peagi oleme kuskil Hiina televisioonis, kahjuks küll ise seda ei näe.

IMG_0243 IMG_0249 IMG_0267 IMG_0270 IMG_0280

2 Comments

  • Mattis

    Oeh, igakord kui näen sõna London, tuleb selline igatsus ja kadedus peale. Just täpselt sellised emotsioonid nagu sa kirjeldasid .

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Belrosio

      Totaalselt saan aru miks igatsus tuleb jne.. selle linna vastu pole võimalik mitte igatsust tunda – super 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SLANG