Show me those streets

London | Day 3

So, my first and second day in London you already know, so thhird day. At that day, we did the most thing and for me it was some kind of special day as well, because I met with Estonia’s talented designer Kriss Soonik. So that day started with that. What we talked, will be secret,  but I’m so thankful for that meeting! Shortly, it was about fashion ofc. 

/Nii, esimese ja teise Londoni päevade postitus on ära olnud, ehk siis liigume kolmanda juurde. Ütleks, et see päev oli meil kõige teguderohkem ja minule isiklikult vägagi eriline ka, kuna kohtusin sel päeval Eesti andeka pesudisainer Kriss Soonikuga. Päev algaski sellega, kui liikumise Londoni keskusest veidikene välja ja mõnus jutuajamine Krissiga võis alata. Mida me rääkisime, jääb muidugi minu enda teada, kuid olen ülimalt tänulik ning inspireeritud temast, aitäh!! Lühidalt, ehk eks see moemaailmaga ikka seotud ole.

DSC_1527DSC_1533

After that we went to Camden Market, where you can find everything, for real. Clothes, jelewery, food, shoes ect. Personally I didn’t find anything from there, but for sure it was nice experience and I should go there back on summer time, then it would be more cozy as well. 

Then we moved back into city center, where we decided randomly, that we wanna go to theater. I wasn’t sure about it at all, but we did it and I’m happy about it. It was really different and nice and at some point interesting as well. It was on the Piccadilly street and we seriously didn’t know, that it’s so awesome street at night. Really recommended to go there at night!

/Edasime liikusime sealt Camden Marketile, kus siis oli KÕIKE.. sõna otseses mõttes. Riided, ehted, toit, jalanõud, ninni-nänni jne. Isiklikult sealt midagi ei leidnud, kuid tore kogemus oli kindlasti, samas suvel on seal kindlasti mõnusam, ehk tuleb sel ajal ka seal ära käia.

Siis läksime keskusesse tagasi, kus peale õhtusööki täiesti ei tea kust otsustasime teatrisse minna. Algul kahtlesin selles, kuid peale etendust ei kahetsenud, kuna oli teistsugune kogemus ning huvitav. See oli Piccadilly tänaval, millest me enne ei teadnud midagi, kuid öösel oli seal niii vinge! Kindlasti minna sinna kui olete Londonis!

IMG_0293IMG_0299DSC_1565DSC_1569DSC_1603DSC_1614DSC_1625

4 Comments

  • a

    Oh, mida teatris vaatamas käisite? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Belrosio

      “The Curious Incident of the Dog in the Night-Time” oli nimi 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • M.

    Nii naljakas vaadata neid pilte ja mõelda, et olin täpselt samades kohtades, eriti see hobustega pilt, ma naersin seal tükk aega, kui neid hobuseid ja nende ilmeid vaatasin 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Belrosio

      Haha, eks see nii ole jaa, väike nostalgitsemine, isegi kui sa ei käinud seal tükkaega tagasi 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Show me those streets