SCARED OF LIFE

23.02.15

 

DSC_1471 DSC_1502 DSC_1506 DSC_1521

boatout

DSC_1495

 Bag/Primark, Jumpsuit/Oasap, watch/Daniel Wellington

I have had one really fun weekend, just because I crashed to on birthday party where mostly were internationals. From France, Germany, Denmark ect ect.. So really international. I was like party-crasher, even if I knew birthday child – at least it was okay to him.

Party started with a shot of 80 degrees – it was first time for me – after what one french guy run to me within a second with a water – I guess he saw my face. Also it was really fun party, because as I mentioned the nationalities before, then they are really emotinal and active, so it was really fun. After all I saw really popular tradision of Denmark, which is that if you turn 25/30 and are not married, then u will get shoot by cinnamon/pepper. And this time birthday child turned 30 without being married. You can even see the video HERE. Anyways, it was nice party!

/Olen ühe toreda nädalavahetuse järjekordselt mööda saatnud, sattudes taanlase sünnipäevale, kus oli kohal nii sakslasi, prantslasi, taanlasi, leedukad, kreeklased jnejne…  ehk väga rahvusvaheline pidu. Ma olin nagu see party-crasher, ehk kuigi sünnipäevalast teadsin, siis peole läksin kutsumata. Vähemalt oli see okei talle. 

Pidu hakkas 80 kraadise shotiga – esimest korda selline juhus – peale mida üks prantslane oli sekundiga veetopsiga minu juures – ilmselt nähes mu nägu, oli mul seda vaja. Üleüldse nautisin seda pidu vägagi, kuna nagu teada, siis kõik eelnevalt mainitud rahvused on nii emotsionaalsed ja väljendusrikkad, et no igav ei hakanud. Õhtu tegi aga eriti eriliseks see, et esimest korda nägin ühte populaarset traditsiooni 25/30 aastaseks saamise puhul. Nimelt, kui oled meessoost isik ja saad 25 aastaseks, ilma et oleksid abielus, siis sind visatakse üle kaneeliga. Kui aga saad 30 aastaseks, ilma et oleksid abielus, siis visatakse sind üle pipraga. NING, mul on rõõm näidata teile videot just sellest peost, mil sünnipäevalaps sai 30 aastaseks – näete SIIN. Igatahes, see oli vinge pidu!

4 Comments

  • I’ve read a few just right stuff here. Definitely value
    bookmarking for revisiting. I wonder how much effort you put to make this type of wonderful informative website.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Belrosio

      That’s really nice to hear, thank you very much and yeah, it’s big part of my life 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    See kehtib ka naiste puhul, kui saad 25/30 tehakse sama kaneeli ja pipraga 🙂 vähemalt mina olen näinud, et seda ka naistele tehakse 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Belrosio

      Mhmh, olen selle kohta taanlastelt uurinud ning ütlesid, et see oleneb täiesti sõpradest, kuid enamjaolt sihitakse mehi ikka (kuigi ilmselt üldiselt loeb ka sõpradest, ka meeste puhul) 😀 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SCARED OF LIFE