TEAM

ENJOYING

So, I’m back from the vacation, from Estonia, where I had quality time with my friends, family and Ed Sheeran. Yeah, yesterday I had concert of him and it was awesome! I’m the person, who can watch his concerts from youtube over and over again.. and now I saw it with my own eyes, amazing! At some points I closed my eyes and enjoyed the moment – I wanted to remember as much as possible. He is amazing singer, he has amazing songs and that he can do awesome concert by being on the stage alone – super!

Anyways, that was worth trip and I’m so happy that I didn’t miss it!

/Olen “puhkuselt” tagasi, ehk siis Eestist, ning veetnud aega nii pere, sõprade kui ka Ed Sheeraninga! Eile siis oli kontsert ning ma ilmselt siiani ei suuda mingismõttes uskuda, et saingi ta ära nähtud. Olen see inimene, kes kuulab nii Ed’i kui ka Beyonce kontserteid kodus, kuna nad on lihtsalt suurepärased.. ning nüüd avanes mul võimalus teda enda silmaga näha. Või noh.. vahepeal panin isegi silmad kinni, et reaalselt “nautida” seda kõike. Ta on suurepärane laulja, tal on super laulud ja see, et ta suudab rahva käima tõmmata, olles üksi laval, see on uskumatu. Muidugi lindistasin mõndasi laule ka, kuid need ka ühe minutilised, kuna ei raatsinud seda nautimust raisata – ega iga päev Ed’i ei saa näha. 

Igatahes, see oli väärt reis ja olen õnnelik, et ta kontsertit maha ei maganud. Palju õnne ka Ed’ile, kelle sünnipäev oli samuti eile!

cover2 _MG_9413 (2)1 _MG_93241

_MG_94511_MG_93941

_MG_94211 _MG_94461 _MG_94751

 

Photos by Anete Palmik

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

TEAM