28.03.15

30.03.15

DSC_0048

text DSC_0072

 

I feel like I have so many news to you.. So about two of them. It’s not a secret, that I applie to ERKI runway, which is Estonian’s biggest fashion show.. Sadly, I didn’t get there. Yeah, I’m kind of sad, I guess I had too hopes up, but from other way.. I guess it has to go like that. Also now I have thoughts about, should I bring that collection out in two weeks. I mean, I have five costumes done, but still.. I don’t know yet, let’s see.

Other thing, today I bough also a new lens! How awesome is that?! Do you see quality difference between those pictures and previous ones? So excited to do more and more pictures.

/Uudiseid koguneb aina juurde ja juurde ning kahest neist teen kohe juttu. See pole saladus, et kanditeerisin ERKI moeshowle.. juhtus aga see, et ma ei seagi sinna sammud, kuna ei saanud finaali. Kohati olen nukker.. kohati.. ju siis ei pidanudki saama. Mis seal ikka, elu läheb edasi ja ega ma alla ei anna. Samuti käivad nüüdseks mõtted peast läbi, kas tuua üldse see kollektsioon välja, kuigi viis kostüümi on valmis. Ei tea veel, mõtlen.. kuid eks paistab jaa.

Teiseks, panete tähele piltide vahet eelnevate postitustega? Kvaliteeti? Nimelt täna ostsin uue objektiivi! Kui tore, kui tore!! Nüüdsest kvaliteetsemad pildid siin, wuhu!

2 Comments

  • Kristi

    Inglise keeles ei ole objective, on lens 🙂 Lihtsalt, et võõramaalased vähe paremini aru saaksid

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Belrosio

      Oeh, ei teadnudki seda, arvasin et see nii rahvusvaheline sõna, kuid sai parandatud

      Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

28.03.15