14.04.15

BARCELONA | Streets & People

Vahelduseks üks Barcelona postitus ka. Hakkasin neid pilte sorteerima – kujunes aga välja, et üle 100 pildi pean ära töötlema.. et siis siia postitada. Mitte et ma peaks, vaid ikka soovin Teiega seda reisi jagada. 🙂

Aga reisist.. See kuidas reisi planeerimine käis nagu käis, teate juba, kuid vist ei maininud, et läksime sinna ühe teise perega, täpsemini teise pere ema ja tütrega. Tütar oli minust aasta vanem ning olin neist ainult kuulnud, mistõttu ei teadnud mida reisist oodata. Väga meeldiva üllatuse osutus see, et nad super reisikaaslased ja naeru jätkus igal õhtul, nii et vahel oli naerust isegi pisarad silmas. Aitäh reisipundile!

Barcelona jättis samuti väga mõnusa mulje – võrreldes Lloret de Mariga, täiesti teine, nagu kaks erinevat riiki. Ilmaga samuti vedas ehk igal päeval päike paistis, mistõttu Birgit võttis kaasa muidugi igasugused kleidikesed ja pluusikesed ning lõpuks käis enamus ajast pikkade pükstega, kuna veel ilmselgelt ei olnud nii soe, kui Hispaaniast võib-olla ootaks. Ehk kui reisida sellisel ajal, aprillikuus või varem, Barcelonasse, siis tõesti pole mõtet midagi muud kaasa võtta, kui paar pluusi, jakk ja teksad. Kõige mugavam, lihtsam ja kindlam valik. Vaatamisväärsusi ja kohti kuhu minna jätkus, kuid samas ei jõudnud nende nelja päevagi kõiki läbi käia, polnud mõtet stressis ka olla et “oi kell 15:00 peame seal olema, kell 17:00 seal jnejne”. Sellised reisid mulle pole kunagi meeldinud. 

Kokkuvõttes tuleb veel mitu postitust selle reisi kohta, kuid üldiselt soovitan siiralt sinna minna, kui soovid lihtsalt aega maha võtta, shopata või uue riigiga tutvuda ning kindlasti mingil ajal on see sobiv koht ka rannapuhkuseks.

________________________________

/So a little bit about Barcelona trip as well. I’m just looking pictures and figured out that I have to photoshop over 100 pictures, which I’m going to publish here. Not like I have to, but I want to.

About the trip.. You know already how we (me and my mom) planned it, but I guess you don’t know that we went there with two other women. I didn’t know them, but one is my mom’s friend and other her daughter, year older than me. I was kind of scared how it will be, but it was supper nice in the end and a lot of fun.

In my opinion Barcelona is also supper nice place. It’s perfect place to just relax and enjoy the life.. in fact, it’s in Europe and near to everywhere. The weather was also perfect but not as perfect as I though, so I took every kind of dresses and skirts with me and in the end I was wearing mostly jeans or something, damn you girl. 

In general, I really recommend to visit Barcelona, it’s totally different than Lloret de Mar, haha, can’t even compare. 🙂

DSC_0142

DSC_0073 kostüüm DSC_0069

DSC_0144 DSC_0241 DSC_0267 DSC_0444

See oli üks naljakamaid vaatepilte seal tänaval. Ühel hetkel koer jooksis meist mööda, suur kohver lohises järgi. Tahtsin juba joosta talle järgi, et vabastada vaene koer, kuid siis tuli ka peremees, kes oligi koera kasutanud kui “veoautot”. Haha, see oli nii naljakas, mõeldes, mida elus pead nägema.

___________________________

/One really funny moment was whenone dog run by us, suitcase behind him. I wanted to run to him and free him.. but then I noticed owner, who was using him actually as carrier of bags. haha, it was so funny!

DSC_0468

2 Comments

  • Käisin veebruari alguses Barcelonas ja mõtlesin ka, et seal on kogu aeg soe. Lõpuks mattusin tagi ja salli sisse, sest tuul oli nii külm!
    Aga su pilte on nii tore vaadata ja reisi meenutada, oled nii vahvaid detaile pildile püüdnud. Ootan juba teisi postitusi!
    -P.
    My blog: BOWTIE DIARY

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Belrosio

      Just, mul oli täiesti sama mõtlemine.. Et mis seal ikka saab nii külm olla, Barcelona siiski! 😀 Nüüd ikka targem..

      Heh, Aitäh! Ning teine postitus juba draftis 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

14.04.15