01.04.15

TODAY LET’S READ…

I’m sorry, only in Estonian this time.. 

/Kunagi ammu (see oli tõesti ammu), küsis üks lugeja, et räägi raamatutest, mida sa lugenud oled või mis on su lemmikud. Mul konkreetselt lemmikut raamatut pole, kuid räägin veidi nendest, mida lugenud olen. Ütlen kohe ära, et ma pole hiiglaslik lugeja!

Olen kõik “Viiskümmend halli varjundit” osad läbi lugenud, isegi oman neid. On inimesi, kellele need on liig mis liig, mulle aga täpselt sobivad. Mulle meeldis see romantika, seiklus ja samuti mingismõttes draama. Kusjuures mul kõik osad olemas! Soovitan seda väga, samas.. see ei pruugi sulle meeldida. 

“Aasta Pariisis”. Nägin sellest pilti Instagramis ja ausaltöeldes selle kaas kutsus lugema! Muidugi juba see, et autor ise elas Pariisis, ehk see oli ka juba huvitav. Alguses oli see väga segane mulle. Kord oli Vietnamis, siis oli Pariisis ja siis juba kolmandas.. neljandas.. viiendas kohas.. Kuid lõpuks kui sain järjele, siis ei pannud enne käest kuni läbi sain (muidugi istusin ka lennujaamas, kus polnud midagi muud teha). Minule isiklikult oli see huvitav, kuid ma otseselt ei ütleks, et jookse nüüd poodi ja osta kindlasti.. See on selline “laenutamis” raamat rohkem – mitte halva pärast. Kindlasti oli väärt lugemist ja soovitaks neile, kellele meeldib lihtsamat käekirja lugeda. 🙂

“The Alchemist”. Sain selle raamatu ühelt kallilt inimeselt, kelle lemmik raamat on see. Kusjuures just enne, kui Taani tulin. Tol hetkel alustasin seda, kuid jäi tegemiste (kolimise) pärast pooleli, siis ühel hetkel alustasin uuesti.. jõudsin peaaegu lõpuni, kuni tuli eksami periood. Ehk tegelikult ma polegi selle raamatugi lõpuni jõudnud veel, AGA ma soovitan seda! Vajab veidi rohkem keskendumist, kuid see on väga motiveeriv ning häid ütlusi täis raamat. Näite, millele olen joone alla tõmmanud seal “Everyone seems to have a clear idea of how other people should lead their lives, but none about his or her own” (see üks mitmest teisest).

Kõigile, kes vähegi romaanide armastaja, soovitan raamatut “Medaljon” Ene Sepa poolt! Lugesin seda mitu-mitu aastat tagasi, kuid siiani mäletan, kuidas see mulle hinge läks. Ma ei mäletagi, kas lugesin seda isegi kaks korda ehk.. Igatahes, tõsiselt soovitan!

DSC_1711 DSC_1715 DSC_1717

2 Comments

 • www.sandrelle.net

  Mina ei suutnud ka Eia raamatut käest panna, nii lihtsalt ja kaasahaaravalt kirjutatud. 🙂

  Ja “Alkeemikut” olen kogu aeg tahtnud lugeda, ma ei tea miks pole seda veel teinud, aga nüüd motiveerisid mind, jeei! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Belrosio

   Just, täitsa nõus Eia raamatu kohapealt! 🙂

   Kindlasti loe, kuigi olen kuulnud, et eesti keelseid trükke on limiteeritud arv järgi.. tolajal, kui ma sain selle, siis nagu tean polnudki kuskilt peale inglise keeles saada.. Ehk see nõuab veidi rohkem keskendumist ja ilmselt põhjus, miks mul nt pooleli see jäi. 😀 Kuigi ülimalt tark ja hea raamat!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

01.04.15