BELROSIO | Past, present, future, backstage

LET’S SEE THE PAST? … or not..

Esiteks vabandan ära, et toon Teieni LUMEGA pildi, aga tuleks ruttu selle kaelast ära saada – hullem variant oleks kui võtate juba rannas päikest ja siis näete seda postitust. Kahjuks selliseid hiliseid postitusi on virnadest, kuigi need ilmselt ei häiriks nii, kui see siin.

See outfit on nii “mina” – need nahkpüksid ja tanksaapad, põhilised asjad mida sai talvel kantud. Varsti lähevad need jalanõud kahjuks küll ära viskamisele, kuna kand on kulunud nii, et jalgratta seljas ei anna enam pidurdama (jalgrattal küll pidur olemas, kuid kui jalg läheb maha, siis käi või selili) ning paelad võivad igal hetkel puru minna. Ilus vaadata kohe neid korras jalanõusi siin, haha. 

(OH JEERUM, just leidsin veel lumes pilte… Birgit)

_________________________

//Firstly, I’m so sorry about those pictures, because of the snow on them, but I just totally forgot those pictures and at least now than when you are taking a sun on the beach. Sadly I have this kind of late posts a lot, but they are not that annoying like that could be.

This outfit is so “me” – those leather trousers and shoes were the main things what I wore this winter. Sadly those boots will go to the trashcan soon – just too old and ugly for now, not like on those pictures.

(OH GOD, I just found more pictures with snow… Birgit..)

DSC_1744 DSC_1774 ammu DSC_1753

2 Comments

  • Marili

    Kullapai.. loe ikka teine kord need inglise keelsed laused topelt või isegi kolm korda üle. Praegu on neljas lauses nii palju vigu, et ei kannata lugedagi 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Belrosio

      Tunnistan, mul on selle inglise keelse osa peame suuuuuuuuur laiskus ning tihtipeale isegi ei mõtle mida kirjutan ning mu suurim nõrkus ongi grammar nagu “the, a, an” ning mineviku vormi panemini esimese hooga õigesti – ehk kui loeksin kord kaks uuesti läbi, siis läheks see paika 😀
      Kuid aitäh märkuse pärast, proovin parandada seda viga!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BELROSIO | Past, present, future, backstage