THE REASON OF MY LIFE

TWO WEEKS AGO

Parem hilja, kui mitte kunagi, eksole?!

Kaks nädalat tagasi sai siis peetud minu 21. sünnipäev. Päev iseenesest ei olnud nii palju üllatusi ja actionit täis, kuid järgneva nädala jooksul sain sellegipoolest üllatuse üllatuse järel. Alustades päevast endast, siis minu päev koosneski kaheksa tunnilisest loengutest – raamatupidamine ning õigusteadus, küll olid alles mõnusad loengud sel päeval. Õhtul sai väikse istumise enda juures tehtud, mis pidi olema kui grillime ja rõdus istumine, kuid juhtus üldse, et vihma sadas – aga muidugi! Ma suutsin rohkem pabistada selle üle, et kas kõigil on kook käes, kas kõik on õnnelikud ja rahul jnejne ehk kahjuks ise nii väga ei suutnudki sünnipäeva nautida – samas olen kursis, et sõbrad jäid rahule vähemalt, mis kõige tähtsam.

See aga mis toimus nädal hiljem.. Wuh, kõigepealt sain kingi Jane Koenigult, mis koosnes siis shampusest, kommikestest ning kinkekaardist. Olin NII õnnelik ja üllatunud selle peale! Kaks päeva hiljem sain aga teise paki Saksamaalt. Kuus aastat tagasi käies Brasiilias, tutvusin seal ühe sakslasega, kes oli mulle kui vend. Me pole peale seda ühtegi korda näinud, aga fakt, et me ikka veel suhtleme ja saadame kirju igaltpoolt (kui käime kuskil reisil, saadame kaardi), see on super! Pakk koosnes igasugustest kommidest ning Jäägermeistritest. Päev peale seda, isa kirjutas mulle meilile, et mul on üks pakk kodus. Õhtul Skype teel ema avas selle ning sees oli Austriast pärit kommid ning märkmik, kus oli Eiffeli torn peal. Nimelt ka selle sõbraga tutvusin Brasiilias, pole uuesti näinud, kuid hoiame siiani tihedalt ühendust. Kas pole mitte imeline? 

Kõige lõpuks oli mul pisar igatahes silmas, suur aitäh Teile! 🙂

___________________________

Better late than never, right?

So two weeks ago I turned 21. Day by it-self wasn’t that special at all. Eight hours I was at university – accounting and law, awesome subjects at birthday, heh. At night I had a little party at my place, which went pretty well as well, only thing.. I think I was more worried about does everybody has a cake, are they happy and having fun.. So actually I couldn’t join the party that much. 

During the week after I got other surprises, which made my day. For example, one day when I came home, I had a package behind my door from Jane Koenig. Inside was a champange, candy and giftcard – oh I was SOO happy and surprised. Thank you so much! Afterwards I got an another package from Germany, full of candy and Jägermeister, and another package from Austria, where was inside candies and diary. As you know, then 6 years ago I was an exchange student in Brazil, where I met two (actually even more) awesome persons, who were/are like brothers for me. So, I was seriously so shocked and happy about them, thank you so much Nils and Michael! 🙂

Anyways, my birthday was successful and wanna thank everybody, who were part of it! 

DSC_0037

DSC_0039 DSC_0017 DSC_0020 DSC_0025 DSC_0036 DSC_0052

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THE REASON OF MY LIFE