PREPARE WITH ME

Mõtlesin Teile teha postituse sellest, kuidas valmistan end ette Pariisiks. Mõned faktorid käivad ehk üleüldiselt, mida saaks arvesse võtta siis, kui kolid välismaale või uute riiki.. Kuid enamus siiski Pariisi kohta. Plaan on veel paar postitust teha välismaal elamise kohta või kuidas seada end valmis jne – ehk kui on kindlat soovi, et räägiksin enda kogemusest teatud valdkonna kohapealt, siis anna julgelt märku!

_______________________

//So a little post about how I’m preparing my-self for Paris.

Blouse from here.

DSC_1081 DSC_0048 DSC_1207

Alustades siis tuduriietega. Ütlen ausalt, ma olen see inimene, kellele ei meeldi eriti mkhk…. riietes magada, kuid.. Kuna hakkan elama meessoost isikuga (siia tuleb kohe varsti üks uudis juurde) ning mul ei ole tegelikult privaatset ruumi, siis see on must have thing!!!! Konkreetselt need tuduriideid ostsin H&M’st, maksis midagi 10 eurot ning mulle väga meeldib üldiselt selle “disain” kui ka kangas, ehk ideaalne palavate ilmadega seal Pariisis (september-oktoober). Seniks, las ta ootab kapis veidi veel 😀

__________________________

//Let’s start with sleeping clothes. To be honest, then I’m that kind of person, who… mhkhk… Don’t like to wear that many clothes when I’m sleeping, but by moving to Paris and not having privet room, it’s must have thing!! I bought it from H&M and it was something like 10 euros – nice fabric and design.

DSC_1210

Ma ei kujuta ettegi, kui mitu ära “nässutatud” veepudelit mul on Taani perioodi jooksul olnud, ehk kuidas ma lähen Pariisi mingi koleda krobelise veepudeliga?! Ei lähegi vot! Käisin poest poodi, leidsin väga stiilseid klaasist, ilusa musta korgiga jne, aga minu mõttemaailm viib selleni, et “Mis siis, kui klaas läheb katki kotis? Mu arvuti saab rikutud!”.

Täiesti juhuslikult, juustupakk käes tavalises toidupoes sattusin selle pudeli peale. Plastikust, paelaga, hele, suur, kerge – kõik mida ma otsisin ning nii ta minu oligi. Vähemalt nüüd ei pea häbi kätte vajuma, kui pudeli kotis välja võtan.

____________________________

//Another must have thing was a water bottle, since I don’t have still a normal one over here. I would feel so ashamed if I have to take ugly, 1000 times used, water bottle out of my bag, so which is why I decided to find a pretty one. And here you go – nice, big, light, plastic – perfect for me!

DSC_1213 DSC_1216

Pikemat aega oli mul sellise raamatu pealkiri peas nagu “Minu Pariis” (mille ma ka ostan Eestisse minnes), kuid mu ema sattus üldse teise raamatu peale nagu “Silmaringi reisijuht – Pariis”. Ma oletan, et selle sama autori (või kirjastuse?) poolt on erinevate linnade kohta samasugune raamat. See ongi üks asi, mida ma ehk soovitaksin kui lähed välismaale õppima. Kui minna näiteks Barcelonasse, Amsterdami, Kopenhaageni või mis iganes – ehk tuleb kasuks. Seal siis igasugused kohad kirjas, kuhu soovitatakse minna – pargid, kohvikud, poed jne – rääkimata hädavajalikest väljenditest. Näiteks isikulikult, mul on plaan need enne Prantsusmaad ära õppida – kuidagi on vaja ju ellu jääda! Comment allez-vous?

Paremal on märkmik nagu “My first novel”, kuhu kirjutan kõik mõtted, juhtumid ja mis iganes muu on ülesse. Ostetud on see Viru Keskuse raamatupoest ja oeh, ei mäletagi kui kallis see oli – ei midagi nii hullu. Olen seda nüüdseks ikka kuid pidanud, kuigi, minu jaoks on väga raske meeles hoida “Sul on märkmik, kirjuta!!”, mistõttu pole ma sinna näiteks nüüdseks kuu juba kirjutanud, kuigi palju on juhtunud. Loodan, et suudan muuta seda harjumust. 🙂

____________________________

//The book on the left side, it’s about what you should see in Paris – best cafes and hotels etc – so basically all the necessary information. After all, there’s “must know sentences/words” as well, which I’m planning to learn before France.

On the right side is “My first novel” diary, where I’m writing about my thoughts and situations etc – basically everything. Only problem, I’m forgetting it always. 😀

DSC_1218

 

Mis on esimene asi, mis tuleb sulle pähe, kui kuuled “Pariis”? MOOD muidugi – mulle vähemalt, haha! Niisiis, mu plaan on vaadata kõik enda riided üle – nii Eestis kui Taanis – mõelda, mida võtta ja mida jätta, kuid reegel number üks on, kõige ilusamad ja stiilsemad riided tulevad kaasa! Listi esikohal on hetkel kindlasti see kübar, need imeilusad kingad ning mantel, mida olete viimastes postitustes näinud – super riided!

_______________________________

//What’s the first thing, what comes in your mind when you hear Paris?! FASHION of course! So, I’m just collecting all the nice clothes together and prepare my-self for Paris!

2 Comments

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

UNPUBLISHED | Randoms