PULL IT DOWN

DSC_1617 sadamas

 

Mulle pakub nalja, kuidas ma suudaksin öösiti kirjutada raamatuid kokku, kuid kui hommikul istun siia blogisse postitust kirjutama, siis pea täiesti tühi. Kas mingeid mälu lindistusi olemas ei ole, haha?! 

Selle nädala VLOG tuleb samamoodi ning tundub, et Teile lähevad need täitsa peale, mis on positiivne muidugi. Küll aga järgmised kolm päeva ma istun ainult õmblusmasina taga – vaja kriips kollektsiooni tegemisele alla tõmmata. Enda ja Teie rõõmuks saan öelda, et natukene ainult jäänud ning kuna ma pole kõige aeglasem õmbleja, siis kolm päeva võrdub kolme komplektiga (pidades silmas terve päeva tegutsemisega). 

Muidugi see riietus piltidel. Tol päeval oli Taanis väga soe ning nii saigi see riietus selga visatud. Kui juba kuskil tänaval niimoodi uitasin, siis küll tõmbasin pluusi alla, siis proovisin peput veidi rohkem katta – kuna püksid on väga lühikesed – ehk kokkuvõttes oli see väga vale. Küll aga pildid mulle isiklikult meeldivad, sellepärast need ka siin üleval nüüdseks.

____________________

//It’s funny, how at nights I can write a book of my life if I want, but right now, when I sit here.. my head is empty. Can I record my mind somehow, haha?!

I will upload this week’s VLOG also next week, looks like you like them, which is good. However, my next three days are pretty boring, since I really need to finish my collection. Luckily I’m not the slowest sewer, since I can sew three costumes within three days (If I do it whole day).

About those pictures. I must say that it was really uncomfortable to be on the streets dressed like that. I pulled my blouse down, then shorts and it was just so wrong, however, I like the pictures.

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *