PULL IT DOWN

WHY I’M STILL IN ESTONIA?!

Eelmisest aastast alates on mul teatud tervise probleemid olnud – ei midagi surmavat vms, kuid lihtsalt põletik suu ümber, silm paistes jne. Arstidelt tulin nii targalt välja, et mul on millegi vastu allergia, kuid mille?! Mitte keegi ei teadnud – nii Eesti kui ka Taani arst ütlesid seda sama.

Nüüd tuli välja, et põletik kurgus ning mandlid mädanevad (mitte päris nüüd.. nüüdseks on mitmed asjad ka muutunud 😀 ). Kõik algas sellest, kui eelmisel aastal oli mul angiin, mis omakorda algas pikaajalisest köhast, ehk loen sõnad peale.. Hoidke tervist!

Täna astun juba haiglast välja nii palju targemana, et mis on narkoos, mandlilõikus ning kui hea ikka jäätis on! Just, mandlid läinud nagu niuhti ning väike puhkus õmblemisest võetud – vähemalt ürituse perioodiks peaksid virks-vorks olema jälle!

Niisiis, olen Eestis veidi kauem ja lähen järgmisel nädalal Taani tagasi. Peaks veel ära mainima, et järgmine reede peaksin sõitma ma Budapesti, kuid tühistan selle ära, kuna otsustasin töötada tol perioodil – muidugi ma hetkel veel ei tea kuidas ma paranen. Kui kõik paraneb ilusti, siis jõuan ka Copenhagen Fashion Week’le

Lõpetuseks, kandke hoolt enda eest – soojalt riidesse, kui külmetute siis ravige ennast!

_____________________________

//Shortly, why I’m still in Estonia (I had a flight tickets to Estonia on Sunday). A year ago I got cough and after that an angina – bad disease, what you should cure right away with antibiotics. I got well again, but after that I got many different illness and I was pretty weak at many times etc. I didn’t pay so much attention to it at that time, but at one period I went from doctor to doctor – always everything was fine. But we finally found out what was the reason of that illness. My tonsillitis rot, yei, so I needed to have a surgery – which I doe for now. That’s also a reason, why I’m still in Estonia and going to cancel my Budapest trip. Good news are, that now I can go to Copenhagen Fashion Week and hopefully I will be fine afterwards as well!!

DSC_0992(Selle pildi aeg ema ütles mulle “ära enda nägu näita”, haha, oli natukene paha-paha seis vist :D)

 

2 Comments

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PULL IT DOWN