VITAMIN WELL | Taste me

I BELONG TO BIG CITIES

Teid ilmselt huvitab kuidas mul läheb?!

Ma ei oskagi nagu kuskilt alustadagi – hästi ehk? Tähendab. Mulle on kuidagi see elukoha muutus saanud nagu igapäevaseks nähtuseks. 15-aastaselt kuuks Brasiiliasse vahetusõpilaseks. 17-aastaselt kuuks USA’sse vahetusõpilaseks. 19-aastaselt kuuks Inglismaale vahetusõpilaseks. 19-aastaselt kolisin kaheks aastaks Taani. 21-aastaselt neljaks kuuks Pariisi. Kui Te vaid teaks, kuhu edasi.. see veel saladus (loe kui “ootan kinnitust”).

Elukoha muutus on mulle kui puhkus. Muidugi siin Pariisis elamine on need viimased neli päeva olnud üpris pingelised, selles mõttes, et inimesi on nii palju, ei tea kuhu minna, hinnad VÄGA (V-Ä-G-A) kõrged ja kõike muud veel.

Peale selle, et mind sooviti esimesel päeval rongis röövida. Esimesel ning teisel päeval nälgisin, kuna kell kaheksa pannakse toidupoed kinni ning esiteks ma ei jõudnud toidupoodi ja teiseks, kus need üldse on?! Kursustega on samuti suhteliselt pingeline, kuna ma ei saa neid aineid, mida ma vajan. Ühesõnaga, meeletult pinge on igas mõttes peal.

Küll aga olen enda ülikooliga rohkem kui rahul, kuna rahvusvahelisi on ligi 250 ning üle maailma (Korea, Mehhiko, USA, Hiina, Itaalia, Bulgaaria jne) ning kõik on väga läbimõelduna korraldatud. Pariis on imeline. Ilmad on suurepärased – väljaarvatud mõni päev. Inspiratsiooni tuleb siit ja sealt. Sõpru on juba paari päeva kohta üllatavalt palju ning isegi lähedasi, kellega ilmselt veedan päris palju aega see semester. 

Ma olen õnnelik ja rahul, kuid kardan, et see aeg siin läheb liiga kiiresti. Tuleb võtta igat päeva kui viimast!

__________________________________________

//I guess you wonder how I am doing over here? I’m fine I guess.

I mean. I moved to Brazil for a month when I was only 15. To USA, when I was 17 years old. A month in England, when I was 19 years old and afterwards two years in Denmark. Now, when I’m 21, I moved to Paris. I mean, it’s normal for me to move from place to place. Oh, I may know the next destination, soon I will tell you too.

There has been some situations, like one guy wanted to loot me at my first day, I cannot take courses what I need to take and some  other problems. However, I really love Paris and here are over 250 internationals at my university – from everywhere – and I already have so many friends. I really love to be here!

I will enjoy every moment of it!

DSC_0103 DSC_0116 DSC_0119 DSC_0130

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

VITAMIN WELL | Taste me