I BELONG TO BIG CITIES

UPLOAD IT

Ilmselgelt on mu esimene nädal Pariisis sõna otseses mõttes hullupöörane olnud. Nii palju on toimunud ning mis on kõige toredam selle juures – mul enamus asju lindis! Ma tean, et lubasin juba eilseks VLOG’i, mis sai paar päeva tagasi maha võetud, kuid asi selles, et pidin muusika ära vahetama ning kuna mul uus VLOG kaamera, siis nende video ülesse laadimine võtab pmst. päeva aega (hetkel laeb).

Nüüd tegelen siin ülikooli ja moega – ma siiski Pariisis ning loodetavasti saan peagi mõned plaanid paika. Üks asi on tulla nädalaks Pariisi ja korraldada midagi (ehk ei annakski midagi korraldada), küll aga ma pean seda võimalust kasutama, et ma siin neli kuud! Varsti aga Pariisi veel avastama.

________________________________

//For sure those days here has been crazy – so much is going on. What’s the best part – I have recorded most of things. Since I have actually new VLOG camera, then firstly it’s much better, but also it takes a day to upload the video. 

Right now I’m dealing with university and some fashion stuff – still I’m in Paris and I have to take that chance somehow. Soon going to exploire Paris!

DSC_1514 puit DSC_1604

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

I BELONG TO BIG CITIES