WEAR DESIGN BY BIRGIT KOOL

08.02.16

Kes vaatas mu kahte viimast videot (enne Gambia videot), siis ehk saite ka aru, kui õnnelik ma olin.. Uue nädala ja väljakutsetega kõik muutus. Kõik.

Minu blogi üks reeglitsest on see, et ma võin kirjutada kõigist ja kõigest nii kaua, kuni ma ei riiva kedagi või ei tee kedagi maha, mistõttu ma ei saa kahjuks nii põhjalikuks minna. Elu on aga mind pannud suurema õppetunni ette, mis riivas mind isiklikult päris valusalt, haha.. Igatahes, sellest nädalast õppetund mulle, et tee alati seda, mida sa armastab, ükskõik kui hästi teine asi/hobi/töö/elamine (mis iganes) kõlab. Kui armastad juuksuriks saada, kuid linnapea juht on kõrgemini tasustatud ning parem su CV’s, siis mine juuksuriks. Kui valid ilusa korteri vahel kaugel linnast ning võrreldes inetuga kesklinnas.. vali see mis sulle südamelähedasem. 

Neid näiteid on nii palju. Jää lihtsalt endale kindlaks, kuna see võib valusalt kätte maksta.

Täpsustuseks. Mu korter on super ja ma poleks uskunud, et leian nii hea pesa. Pigem on probleeme teise valdkonna peal, kuid samal hetkel ma tean, et ükskõik mis praegult toimub ja isegi kui mulle see ei istu, siis mingil hetkel tuleb see kõik ringiga tagasi ning tulevikus kasuks. Ma pean lihtsalt end kokku võtma ning toime tulema kõigi katsumustega.

Kui sa oled jõudnud nii kaugele enda lugemisega ja ei andnud enne alla, siis palun kuula alati oma südant.

koosos

Continue reading in English

//Who saw two of my last videos, then I guess you saw also how happy I was on them. Well, I have to admit, that things have changed after that.

One of my blog’s rules is that I don’t write anything bad about anything or anybody, which is why I cannot go into deep with stuff, however, several things have changed. I got life lesson, which was actually pretty good one. From one side I’m even thankful to it.

So, what about that lesson. I learned, that you always need to listen your heart, even if one thing sounds much better, but it doesn’t matter how much better sounds for example one apartment from another, if your not happy living there, then it doesn’t make sense. At my case it’s not about apartment, it’s just example. In additional, I love the place where I live!

I think I just have to learn to deal with this kind of situations, which is why I got also that “lesson”. I just have to work it out.

Who ever reads it, please, remember to listen always your heart and I promise you, you will be much happier!

 

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WEAR DESIGN BY BIRGIT KOOL