PERSONAL DEVELOPMENT

PERSONAL DEVELOPMENT | A WEDDING DRESS

JAAAAAAAAAAAAAA….. Ma olen tõesti põnevil. Käed püsti kes teavad millest räägin?!?

Ühesõnaga. Nädal tagasi olin ma endiselt 100% kindel, et ma õmblusmasina lähedale ma ei sattu lähima kuue kuu jooksul vähemalt.. Isegi kui mul tööl kõrval kontoris on tüdruk, kes õmbleb ning iga kord, kui õmblusmasina häält kuulen, esiteks, vaatan seljataha või sulen paariks sekundiks silmad… teiseks naudin seda häält.. kolmandaks käivad külmavärinad läbi. Ma tõesti igatsen seda maailma!

AGA. Mõned päevad tagasi muutus minu plaan totaalselt ning ma olen nii põnevil, et tahaks pisara lausa poetada. Nimelt, kes on Costany’s Sparkles blogi fänn, siis ilmselt ka teab, millest hetkel juttu. 19. augustil abiellub just see imearmas blogija ning ma saan anda enda panuse, et see päev oleks talle meeldejääv. Juuuuussstt, ma teen Triinu Liisile pulmakleidi, mis muideks on mu esimene pulmakleit mu elus.

Jah, ma tean – see riskantne ja võtan ehk suure vastutuse.. Kuid teate seda tunnet “ma olen valmis”… Just see samune tunne oli siis kui käed lõime. See samune tunne oli aasta tagasi, mil otsustasin enda elu suurima kollektsiooni teha personaalse etendusega, mille muideks tegin umbes nelja kuuga, 20 kostüümi. Hetkel on mul kolm kuud, et enamus valmis teha ning siis pühendan kõik vabad päevad juuni lõpust alates sellele, et kleit oleks ideaalne. Peale kõige, ma kujutan ette, et on inimesi, kes kahtlevad kas saan sellega hakkama. Esiteks, kuna see mu elu esimene pulmakleit, siis see on sama tähtis mulle, et too oleks ideaalne, nagu see on pruudile. Ühesõnaga mul endalgi on see tunne, et abiellun! Peale kõige, ma tahan just Teile, kes minus natukene kahtlevad, tõestada, et ma suudan seda teha. 🙂

Esimesed ideed on paberil ning arvuti deskop on pulmakleite täis erinevate ideega .

Ma kirjutan seda postitust samal õhtul, mil käed lõime… ja ausalt, sellele mõeldes on mul tornaado sees – ma olen NII põnevil!

DSC_0343

Continue reading for English

//A week ago I was so sure, that I will not see my sewing machine for months..
But looks like my plan has changed. YEEEEEEEEEEEEESSSSSS, I’m so excited!! 

In Estonia is a blog, Costany’s Sparkles, and few days ago she got engaged (Congratulations again!) 🙂 . Guess what, I can be a part of her special day, because I will make a wedding dress to her!!

I’m really excited and thankful because she has trusted me.. Since it is my first wedding dress in my life.. However, I know that I can do it. I know that I am ready to take such a big responsibility. That wedding dress is as important to me, as to her, since is my first and I really want it to be perfect as she expects!

My table is ful of drawings, my head is full of ideas… And I’m absulutly excited about it!

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PERSONAL DEVELOPMENT