E X C I T E M E N T

JOURNEY OF WORKOUTS

Kes hoiab mu snapchatil (birgitkool) ja instagrammil (@birgitkool) silma peal, siis ilmselt ka teab, et olen sõna pidanud trennis k’imise suhtes. Viimati võtsin selle teema ülesse ligi kuu aega tagasi ning täna mõtlesin, et soovin Teiega jagada enda tulemusi ning mis muutused on olnud. 🙂

Kellele on see teema täiesti uudne, siis võid alustada SELLE postitusega – seal juttu kust kõik alguse sai.

DSC_0048

Ma pole ammu end püsivalt nii hästi tundnud!!
Tihtipeale tuleb ei-kuskilt mingi stress või masendus… Ning pean isegi tõdema, et lasin end igast pisi asjast mõjutada, mis tõmbasid mind alatihti emotsionaalselt alla.
See, et ärkan hommikuti värskena ja tunnen endas rahulolu.. See on üks punktidest, mis motiveerib mind uuesti ja uuesti trenni minema.

DSC_0048

Pean tõdema, et kaal on langenud ühe kilogrammi võrra. Tuletan aga meelde, et see ei olnud minu siht. Alles hiljuti sattusin ka blogija Marili loole ning ma tõesti saan enda tema olukorda panna (haha, isegi rahustab, et ma pole ainuke, kes sellises situatsioonis 😀 ). Jutt sellest, et viimase kuue aasta jooksul olen saanud ütlusi kui kondine ma olen ning küsimusi “Kas sa oled ikka terve?”, “Kas sa sööd normaalselt?”.. Isegi kui olen enda pikkuse kohta alakaaluline, siis minuga on kõik OKEI.
That’s just how I am.

DSC_0048

Niisiis, sihtidest rääkisin SIIN.

Käed. Ma pidin üks päev pikali kukkuma, kui nö. pingutasin enda käe lihaseid… Silme eest virvendasid fitness naismodellid, haha. Ühesõnaga, kätega olen kindlasti rahul ning kohati isegi proovin nende treenimisega tagasihoidlikum olla.

Jalad ja pepu. Minuarust mu pepu on samasugune pannkook nagu varem, haha. Tegelikult sel nädalal avastasin super harjutused tuharatele ehk teoreetiliselt ma varem nii palju rõhku istmikule ei pannudki. Jalad aga on minuarust samasugused.. minuarust.. küll aga kindlasti tugevamad.

Talje. Taljega olen kõige enam rahul, kuna seda nii tunda kui näha, ning pean tõdema, et olen pööranud sellele kõige enam tähelepanu ka. Samuti peaksin mainima, et sel nädalal ma tegelikult eriti ei jälginud, mida suust sisse ajan (pidades silmas palju saia ning magusat).. Happens? 😀

Selg. Ma pean selle eraldi välja tooma.
Viimased aastad (viis aastat) on mul ühes kindlas kohas alatihti valu olnud ja seda peale pikka tööpäeva või jalgadel seismist. See on kadunud. Reaalselt, mul pole seda olnud viimased nädalad, kuigi vahel töötan isegi 10 tundi jalgadel. Totaalne rõõm. 🙂

No nii, võrrelge tulemusi ka oma silmaga.

fit

Continue for English

//Who is following me on Snapchat (birgitkool) or Instagram (@birgitkool) then you also must know, that I have kept my word about training three times per week. Who don’t have any idea what I am talking about, then you should start with THAT post. Anyways, today let’s talk about how I’m satisfied with results.

FEELING

For a long time I haven’t felt so good every single day. I mean, so many times I was stressed about every little thing and let’s admit it..
I was pretty often emotionally down… however, now waking up and feeling fresh and happy – worth so much!

WEIGHT

Firstly, it wasn’t my goal to lose some weight.. I’m pretty skinny anyways and actually, I get so often questions as “Are you sick or something?”, “Do you eat as well?”.
I mean, that’s just the way I am. I’m okay!

Ah about weight, I have lost one kilogram.

RESULTS

I was talking about my goals HERE.

Hands. Hah, well… to be honest then more than satisfied and actually I try to keep my “hands day” minimized, since I have pretty good muscles already – don’t want to end up as fitness model.

ABS. I must say that I’m most satisfied with it. I can see it and feel it!

Ass and legs. Mmm, my ass looks totally the same and actually, this week I found some good exercises to workout my butt, so now I can focus on it a little more.
Legs are the same, I guess, but at least stronger.

So let me know, what you think about my changes.

2 Comments

  • Kaisa

    Võiksid teha postituse harjutustest, mida sa jõusaalis teed 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Belrosio

      Täitsa tulemas, kuna ideid liiga palju, mida tahan Teieni tuua, kuid juba järgmine nädal tegelen sellega 🙂
      (tore näha, et huvi olemas 🙂 )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

E X C I T E M E N T