HOW IT IS TO BE A TRAVELING BLOGGER

Ma endiselt töötlen Mehhiko pilte, jaotan neid kaustadesse ning valin teemasi, millest täpsemalt rääkida.
Siis sattus mu teele selline pilt (lisatud juurde), mis iseloomustab ideaalselt mind kui reisiblogijat (veel autasustatud kui Eesti Parim Reisiblogija 2016, haha), kuigi sellel pildil puudub telefon teisest käest. 😀

Mõtlesin siis, et miks mitte rääkida natukene teemal, kuidas on olla reisiblogija – isegi kui jaotan end veel kui elustiili- ja moeblogija alla, siis reisidega seotud postitused on mulle kõige südamelähedamased.

REISID

Reisimine ei ole odav lõbu, eriti kaugemad sihtpunktid nagu seda oli Mehhiko. Õnneks tol reisil oli mul enamasti elamiskoht olemas tänu sõpradele, mis hoidis mu kulusi natukenegi all. Igatahes, igal aastal on minu siht reisida uude sihtpunkti ning kui võimalik, siis samuti kaugele-kaugele. Samuti mu ema ARMASTAB reisida! Ta reisib rohkem kui mina ning vahel õnnestub ka mul end reisidele kaasa suruda, mistõttu saan ka Teid erinevatesse riikidesse viia. 🙂 Peale selle, et mulle meeldib reisida, siis mingismõttes tänu “reisiblogija” tiitlile tunnen, et ma peaksin Momondot rohkem külastama, hah.. Ärge nüüd valesti aru saage, ma naudin reisimist ja teen seda suurima heameelega iga kell!! 🙂

KAAMERAD

Kõige tähtsam faktor blogija jaoks – kaamerad. Mehhikos oli mul kaasas kolm kaamerat, kaks objektiivi ja lisaks telefon (kuna Instagram vajas täiendamist ju 🙂 ). Alumine pilt on ideaalne näide, kuidas mind reisidel näha saab, kuid nagu eelnevalt mainitud, siis telefon on käest puudu. Kõige halvem on aga see, et väga tihti ununeb või lihtsalt ei jaksa kõike igatepidi lindile saada, mistõttu pean valikuid tegema. Pean tunnistama, et Mehhiko reisi ajal ma proovisin siiski kõike minimaalselt hoida, kuna soovisin nautida reisi.

AKUD

OIIII, see on halb olukord, kui tuleb päevane reis, kuid unustasid akusid laadida.
Siis tuleb lihtsalt loota, et midagi meeletult põnevat ei tule 😀

RIIDED

Kuna olen ka moeblogija mingismõttes, siis valin enda riideid natukene hoolikamalt, kuigi reisiblogija juures on heaks faktoriks see, et reisiriided on siiski mugavad ja mulle MEELDIB mugavus – tähtsamaid asju riiete juures. Tossud, lohvakad pluusid, püksid ja mõnus kleit (ja ei mingeid ehteid). Pluss punkt reisiblogidele!

TEEMAD

Tegelikult minu algsed reisid ongi rohkem pildimaterjali põhjal teile üle antud, kuid nüüd ma soovin rääkida rohkem kogemustest, seiklustest ning anda soovitusi. Ühesõnaga, mida ma nüüd teen on see, et jaotan kõik pildid kaustadesse ning mõeldes neile kõigile teemad välja. It’s not that easy.. 😀

AEG

Okei, reisimine reisimiseks, kuid see aeg peale reisimist.. uhh. Ma tegin video tollest reisist, siis avastasin, et Youtube ei aktsepteeri mu taustalaulu, ehk see ühepäevane töö läks luhta. Nüüd teine video on järjekorras, viimaks. KOLMAPÄEV PANGE ENDALE KIRJA, video tuleb ülesse SIIA (kui just see ei saa blokki jälle)!

PS! Belrosio Bloglovin’ leiate SIIT, et teil ikka oleks lihtsam jälgida blogis toimuvat.

DCIM101GOPROGOPR5422.

Continue for English

//I’m still photoshoping Mexico’s pictures, dividing them into different folders and choosing topics to talk about.
And then I came across with that picture what perfectly describes life as a blogger (awarded Best Estonian Traveling Blogger 2016, haha!!) during traveling. On that picture I’m missing a phone on my other hand tho. 😀

TRAVELING

It’s not cheap adventure to travel, especially to some far away locations – as Mexico. Luckily there I staied with my friends, so I kept my spendings down. My mom LOVES to travel and sometimes I’m lucky enough to push myself to travel with her.

CAMERAS

Most important factor for a blogger and especially for a traveling blogger. In Mexico I had three cameras with me, two lens’ and a little extra – my phone (for Instagram of course). Actually in Mexico I tried to enjoy more the trip than record everything. The hardest part is to remember all the devices and make sure that you have all interesting things recorded.

CLOTHES

Good thing about being a traveling blogger is that I don’t need to pay that much attention on what I wear
until it’s comfortable. I LOVE comfortable clothes!

BATTERY

It’s sad factor if you forget to charge your devices during the journey, haha.

TOPICS

So now I have made into a point, when I actually divide pictures into different folders, get topics to talk about
and tell you more about my journey plus giving some advice if I have. 

TIME

Traveling yes, but time after the trips, when you need to edit all those pictures and videos, uhh. It takes time! For example I edited a video together and when I uploaded it to Youtube I got it blocked, because the song wasn’t licencee. So I needed to make a new one and hopefully new video will be up on WEDNESDAY – SAVE THE DATE!

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SMOOTHIES TIME