THAT TIME

WILL IT END

Viimane pilguheit tekkinud pulmakleididraamale, et sellest saaks paremas meeleolus edasi liikuda.

Esiteks nagu blogimaailmas ikka – palju kõmu kommentaariumis – toon veidike selgust oma seisukohtade osas. Pole tarvis Triinu iseloomu üle arutleda – ta on imeline tüdruk nii seest kui väljast! See, et ta usaldas mind selle vähese kogemuse kõrvalt, te ei kujuta ettegi kui tänulik ma selle eest olen. Hoidsime koguaeg ühendus ning jagasime ideid. Tõsi, me ei saanud nii palju proovi teha kui ma soovisin, kuna elan välismaal, mis ilmselt oli üks peamisi vigu, kuid asi, mida ma ei saanud muuta – järjekordne õppetund. Kuna tegin sellist kleiti esimest korda, siis ma ei teadvustanud, kui suur töö mind ees ootab ja uskuge mind, seda annab võrrelda ühe terve kollektsiooniga. Ma tean, et võtsin noore disainerina võõras valdkonnas suure riski ja kui ma oleks seda kõike ette näinud, siis loomulikult midagi sellist poleks juhtunud – aga tarkused tulevad ikka tagantjärgi. Samuti olen pallljjjuuu kommetaare saanud, et kuidas mina kui disainer ei saanud aru, et lõige ei sobi. Minu ainuke siht oli, et Triinu kui klient oleks õnnelik ja kuna see oli tema soov algusest peale, siis minu koht ei ole oma arvamust peale suruda ja teiseks ausalt, ma arvasin samuti, et see lõige sobib talle, mistõttu ei saa süüd kellegi kaela ajada.

Teiseks on paljud sõna võtnud minu suhtumise poole pealt. Eilne oli täis emotsioone ning väljendasin end hetkeajendil, ilmselgelt, ma olen ka inimene. Leian, et astusin liiga kaitsepositsiooni, kuna disaineri jaoks on tema looming kui oma laps. Ma ei soovinud midagi halba kellelegi – kuigi mulje jäi veidike haavatud. Samuti on mu kahju, et Triinu pidi ärkama pulmajärgsel päeval ja tegelema sellise draamaga. Ta on üks siiramaid ja armsamaid inimesi, kellega tutvunud olen, just nagu te blogis näete teda!!! Ma ei leia, et ta tegutses ebaõiglaselt – see oli tema päev ja valik. Meie vahel ei ole mingit viha, see draama on tekkinud ei kuskilt. Olukorra algne teadmatus tekitas minus segadust ja teavitus tema abilistelt tekkinud olukorra kohta oleks aidanud. Nüüdseks on see pulma kõige räägitum osa, mille tõttu on aeg see unustada, et keskenduda rõõmuhetkedele. Abiellutakse korra ning olgem ausad, ta nägi imeline pulmapäeval välja.

Kõik osapooled on oma arvamuse avaldanud ja ka jälgijad sõna sekka öelnud. Tõestus, et nii palju kui on inimesi, nii palju on arvamusi, arvestades, kui seinast-seina olukorra üle arutleti. Kena oleks näha rohkem inimlikkust, mis kohati kommentaariumis kadus, kui läheneti personaalse “sõimuga”, mida ei tasuks anda ühe elusituatsiooni põhjal.

Ja viimaks, ma andsin endast parima ja on asju, mida oleks saanud paremini teha ning ma küll ütlesin emotsioonidest, et “raiskasin” aeg selle peale (mis nüüdseks kustutatud, kuna see ei olnud ka õige). Jah, oleksin tõesti saanud muule pühenduda, kuid samas see kogemus ja teadmine, mis ma sealt kaasa võtsin, oli seda väärt. Enne kui liigume edasi, SIIN on Triinu poolne arvamus ning ka pildid viimasest proovist.
Selle teema kallal edaspidine arutlemine tundub see-eest küll nagu aja raiskamine, seega liigume edasi Mehhiko reisipostitustele – siin on esimesed pildid!

DSC_0230DSC_0361 DSC_0404DSC_0245

3 Comments

  • Karolin S

    Edu, jõudu ja jaksu, oled kaunis inimene!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Naven

    Oleme ausad – draamat kütavad üles vaid need rämpsblogijad, kes tavaliselt väga hea meelega teiste elu elavad ja sellest vaid toituvadki.
    Oi kuidas on neil vaja oma nina teise ellu nüüd järsku toppida 🙂 Naljanumber, ausalt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

THAT TIME