NO.. I DIDN'T TAKE OUT 500 DOLLARS

FIRST STOP – PHARMACY | ISLA MUJERES

Tänu soolasele veele hakkasid mu silmad nii kohutavalt kipitama ja vesitsema, nii et sain vaevu silmi avada – eelmise postituse videos mainisin, et ei näe midagi ehk siis põhjuseks oli tegelikult soolane vesi 😀 . Esimene peatus Isla Mujereses oli apteek. Ravimid käes ja teekond võis jätkata. Must have ravimid reisil – silma tilgad ning allergia rohud, mida ma ilmselgelt unustasin kaasa pakkida.

Isla Mujeres oli täpselt paras mõneks tunniks, kuna linn oli üpris väike. Mõned käisid isegi ujumas, kuna ilm oli väga soe ja vesi soe-soeee. Ülejäänud aja kihutasime Golf autoga ringi ning jällegi nagu videos nähtud, siis kohtades, kuhu me poleks tohtinud minna. Lõpuks olime sekundi pealt tagasi laeval ning teekond koju tagasi võis alata. And I mean it, SEKUNDI PEALT 😀 


// Thanks to the salty ocean my eyes started to sting, so I couldn’t open them – as you could see on my last video. 😀 First stop in Isla Mujeres was pharmacy. I don’t know how I forgot to take with me allergy pills and eye tropes – must needed things in the vacation. 

Isla Mujeres was exactly enough for few hours, since it was exactly enough time. Some people went to swim,
but since I forgot my bikinis, I skipped it. My mistake. 😀
So we were driving around with the Golf car and well, we had a lot of fun, however, we ended up hurrying on the boat and were there really on time.
DSC_0183 DSC_0198 DSC_0192 DSC_0209 DSC_0232 DSC_0289 DSC_0302 DSC_0316

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

NO.. I DIDN'T TAKE OUT 500 DOLLARS