SITTING IN THE TRAFFIC JAMS | MEXICO CITY

Mexico Citysse minekuga tuli kaasa ka soojemad riided – Tere tulemast!

Kui nüüd päris aus olla, siis Mexico City on mitte meeldimise listis teisel kohal (vähemalt nende linnade seast, kus ma käisin), isegi kui veetsin seal kõigest umbes 3 päeva. Peale kõige umbes 60% ajast veetsin ma ummikutes autos istudes, 20% magades nind ülejäänud 20% ajast nägin natukene sellest suurest linnast. 😀 Ma nagu ei oskagi selle linna kohta midagi muud öelda, kui et otsid rahuliku ja mõnusat puhkusereisi, siis Mexico City on selleks vale sihtpunkt. Seal on kiire elutempo, palju inimesi ning ummikuid ja meeletult suur linn, nii et sa jõuad ainult üksikutesse kohtadesse.

Esimesel päeval käisime Chapultepec Castle.
Teisel päeval shoppamas.
Kolmandal päeval Frida Kahlo muuseumis *pannes nüüd käed silmade ette* ja kangast ostmas.

___________________

//With Mexico City I got with me warmer clothes as well – Welcome!

To be honest, then from Mexico City wasn’t for me, even if I spent there only three days. After all, 60% of the time I spent in traffic jams, 20% sleeping and other 20% I saw kind of Mexico City 😀 . I actually don’t have nothing to say about the city.. Basically if you are looking for relaxed and chill vacation, then Mexico City is a wrong destination. There’s a lot of traffic jams and people, rash life tempo and you manage to go to some places.

On the first day we went to Chapultepec Castle.
Second was for shopping.
Third for Frida Kahlo museum and well, I bought a fabric as well.

dsc_0445 dsc_0591 dsc_0592

21

dsc_0073 dsc_0106 dsc_0446

12dsc_0063 dsc_0092

 

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *