WE NEEDED TO WALK A LOT | ITALY DAY 2

Tegelikult kes on juba Itaalia videot näinud, siis teab, et teisel päeval sõitsime Como järve ümbrusesse ning esimene peatus (ka öö) veetsime Varennas. Varennasse läks Milanost otserong ja maksis kõigest umbes 7€ ning sõit sinna oli umbes tund.

__________________

Actually who has seen my Italy vlog already, then you also know, that on a second day we went to Varenna, next to Como lake. It was only an hour away from Milan and cost 7€.

dsc_0151

Peale mida järgnes korralik teekond (3-4 kilomeetrit) mäest ronimisega, mistõttu Birgit hääletas esimest korda elus!! 😀

__________________

After what we had to walk around 3-4 kilometers uphill, however, some people actually picked us up.

dsc_0155

Tänu sellele ronimisele avastasime ikka mõned ilusad punktid, kus sai jalga puhata ja ümbrust nautida.
No vaadake seda…

__________________

Thanks to it we found several nice places, where was breathtaking view.
Well, check it out…

dsc_0158

Miks me ronisime?
Meie Airbnb asus tegelikult Varennast väljas ning ilusa vaatega kohas – ainuke põhjus, mis tolle elamiskoha bronnisime, VAADE! See oli imeline sealt – värviliste lehtedega puud ning Como järv.

__________________

Why we went uphill, away from Varenna?
It’s because our accommodation was there and we took that place only because of the balcony with a great view.

dsc_0189

Tegime mõned pildid seal rõdul (kes jälgib mu Instagrammi, siis on ka tulemusi näinud juba) ning edasi liikusime juba Varennat uudistama ja õhtusööki sööma. Tõesti, Varenna oli pool pimedas imeilus..

__________________

We made some pictures over there (who follows me on Instagram, you know) and after what we went back to Varenna to see the city and eat a dinner. Seriously, it was beautiful over there…

it3

5 Comments

  • KK

    Kas sa võiksid lähemalt rääkida Airbnb kohta? Kuidas broneerimine toimub, maksmine, kas hostiga suheldakse ainult kirjavahetusel? Ning kui bookid terve maja, kas siis host käib külastamas vahepeal või tuleb, kui kutsuda teda?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Belrosio

      Jaa ikka 🙂
      Kogu see protsess on tegelikult meeltult lihtsaks tehtud ning mäletan ka enda esimest broneeringut, et suur kahtlus oli sees. Kohe kodulehel või appis saad välja valida tingimused elamiskoha kohta – wifi olemasolu, hind, hommikusöök ja kõike muud. Kui broneerid, siis kõigepealt kirjutad kes oled ja miks reisid sinna riiki, siis sisestad krediitkaardi andmed ning nii palju kui kogemust, siis läheb ka kohe pangast raha maha (kuid sellega mingi teema, et saad raha tagasi kui näiteks host tühistab + mõndadega saad ise ka tühistada, kuid mingid tingimused on sellega). Suhtlemine käib kirjavahetuse teel ning kui oled teises riigis, kus pole netti, siis app’st saad ilusti ikka telefoni numbri ja aadressi kätte – ehk sul ka number olemas vajadusel. Muidu lepitegi kokku millal sa jõuad tollesse kohta, saad võtme üle, näitab sulle korteris/majas ringi kus mida on (ja mida tohid kasutada) ning üldiselt nad meeleldi vastavad ka su küsimustele. Vahel juhtub, et jätavad lihtsalt võtme kuhugi (korteri ümber) ja ära minnes pead sinna tagasi panema, ehk võimalik et sa ei näegi hosti.

      Terve maja kohta mul ainult üks kogemus. Host ei käinud kordagi silma peal hoidmas, ainult siis kui me ise kutsusime – näiteks ei tulnud meil vett ühel hetkel.

      Jätta alati toad korda peale seda, kuna hostid võivad jätta reviewsi ning kui saad halva, siis võimalik, et järgmine host ei võta su taotlust vastu. 🙂

      Muidu kindlasti parem valik kui hotell vms. – kodusem ja odavam – ehk soovitan.
      Kui veel küsimusi, siis heameelega vastan! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • KK

      Suured tänud! 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Kk

      Kas sa oled lennupileteid ostnud skyscannerist ja mis lehti veel soovitad lennupiletite ostmiseks?

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Belrosio

      Ma arvan, et Skyscanner või Momondo ning kui Euroopa siseselt siis jälgida Ryanairi ennast. Kui otsid Momondost nt, siis esiteks vaata erinevaid nädalapäevi (nädala algul üldiselt odavam) ning samuti näitena toon, et Cancuni olid mul lennupiletid odavamad kui Mexico Citysse (sama riik, lihtsalt erinevad linnad ning nende vaheline lend ka odavam). Muidugi ma ei tea kuhu sul suund, ehk pole nii suurt valikut valida linnade vahel. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *