BEST OF 2016

A LITTLE GREY to my hair

Möödunud aastal oli mul üks kindel soov teha väike muudatus enda juuksevärvi juures ning suureks kinnisideeks oli muuta see hallikamaks – kui irooniline. Viimased 4 aastat olen olnud pruuni ning blondi ombrega ja samuti käinud ainult ühe kindla juuksuri juures, kuid kuna seekordseks ombreks osutus hallikaga, siis ega ma kindel ei olnud, et ta üldse ‘teab mida teeb’.. kas üldse keegi teab?

Heleri instagrammile (IG @hhelllubeauty ja FB siin) sattudes oli seal mitmeid hallikates toonides juukseid, mida ta siis teinud oli, mis omakorda andis mulle kindlust, et ta teab mida teeb.

too

Ema muidugi küsis mitu korda üle, et kas olen kindel, kuna olen ikka korraliku jama kaela eelnevalt sattunud ning samuti näinud sõbrannade pealt, et juuksuri valimine on ääretult tähtis. Võtsin riski ning sai Heleriga räägitud – aasta lõpuks aeg kirja pandud.

Juhuslikult oli mu välismaalne sõber Eestis, kellele siis näitasin ka Eestis nende päevade jooksul.. ja sai ka juuksurisse kaasa tiritud ja kaamera kätte antud.. haha – proovin siin paremat sisu luua blogile.

Igatahes, kui nüüd täitsa aus olla, siis toolile istudes mõtlesin ainult, et võib teha ükskõik mis värvi, kuna tõesti ihkasin mingit muudatust. Näitasin siis mõnda ideed, Heleril pilt silmeees ning saime alustatud. Muidugi see kogu protsess võttis natukene kaua aega, milleks oli siis neli tundi, kuid selle sees oli siis värvimine (ülepea), pesu ja lõikus (otsade ning HG ravilõikus, mis muideks oli mulle uudne).

dsc_0015

dsc_0054

Mõne tunni pärast saigi tulemust näha. Selleks siis üpris sarnane, mis mul eelnevalt oli, kuid blondide otsade asemel olid hallid otsad. Huvitav faktor selle juures on, et iga valgusega on see värv erinev – kord suht blondikas, teinekord täiesti hall, siis juba kolmas värv jne. 😀 Ma ilmselt sihin veel tumedamaks ja erksamaks seda tooni ning tahan tegelikult tollest pruunist täiesti lahti saada, kuid alguseks olen ikka väga õnnelik tolle tulemusega – istudes seal sai mu näost juba seda välja lugeda 😀

dsc_0137

Igatahes, aitäh Helerile ning vaatame võrdluseks kuidas olid juuksed enne ning pärast..
Nüüd annan enda juustele natukene puhkust, kuni istun jällegi kuhugi tooli.. 🙂
(apppiii… kus ma käisin eelnevate juustega üldse? 10 värvi peas, katkised otsad.. kui piinlik.. 😀 )

hair

For English click more

//Last year I had one idea in my mind with my hair – to become more greish. As it’s not a typical color, then I really had to choose to who I will trust the work. Based on some research, I had a talk and arrangement with Heleri.

Honestly, when I sat on the chair, I though that I would accept everything she does – even red haha. Whole process took actually quiet long time – four hours, however, consist of whole head color and cut as well.

After few hours I could see the result, which was actually quiet similar to the old one, however, instead of blond I had grey endings – grey ombre. Even-though I’m really happy about the result, my goal is still to get rid of that brown, so now I will give a little rest to my hair and then will get a second try. 

Anyways, many thanks to Heleri and above you can see some comparison pictures as well. 🙂

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

BEST OF 2016