PACKING SUITCASE AND MOVING HIPS TO AIRPORT

Peale selle, et olen siit kadunud olnud möödunud kaks nädalat, siis egas kaks järgmist väga erinevad ole. Midagi pole muutunud, vaid käe-jalad endiselt tegutsemist täis. Peale kõige hakkasin käima batchata trennis, mida saab vihjena juba näha eelnevast Snapchati postitusest. 🙂 Selle kohta ütleks, et kui kord saad ladina maigu suhu ja juhuslikult see sulle meeldib, siis ikka väga raske sealt välja saada – have learned it difficult way 😀 Just eile tulin järjekordselt Batchata workshopist ning nähes kui vingelt need kogenumad tantsivad.. I have a goal for sure!

Kes veel Snapchatis jälgib, siis ka teab, et hetkel pakin hoogsalt käsipagasit järgnevaks 1,5 nädalaks, kuna mind ooootab ees puhkuuuuus!! Homme õhtul lendan ma Stockholmi, kus ma veedan öö ning neljapäeva hommikul võtan suuna Puerto Rico peale – gash, kuidas ootan!! 🙂

Peale kõige mu reisiteekond viib mind järgmine nädalavahetus Budapesti, mis teeb ainuüksi käsipagasi pakkimise juba keeruliseks – õhukesed riided, paksud riided, päiksekreemid, shampoonid jne. Esimest korda tunnen seda keerukust mahutada kõik vedelikud pisikestesse potsikutesse ära.

Saadan kallid Eesti poole ning varsti olen ka kodumaal..

page

Blouse (body) from here

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *