NEXT TWO DESTINATIONS

Mõned tunnid tagasi oli mul moment, kus avastasin, et homne lend on veel varem kui arvasin.

Tähendab, puhtalt 12 tundi varem. 🙂
Jah, juhtub ka parimatel..

dsc_0406

JÄRGMISED SIHTKOHAD?

Olen totaalselt sukeldunud töösse ning teades kuupäeva, millal lend peaks olema, siis ega ma suuremat tähelepanu kellaajale ei pannudki.. Küll aga see tähendab, et ma lendan Londoni töötamaks seal kohapeal kuskil kohvikus või lennujaamas, oodates enda tervet perekonda. Reis, kuhu läksime kõik neljakesi, oli viimati aastaid tagasi, mistõttu olen isegi põnevil reisimaks Inglismaale enda perekonnaga. Käisin seal viimati kaks aastat tagasi ostlemas ning ega nüüdne põhjus suuresti teine ole.

Maandudes pühapäeval Taani tagasi, olles täpselt nädal siin, istun ma jälle lennukile ja võtan suuna Hispaaniasse. Jällegi, olen Hispaanias ennegi olnud, kuid mitte kunagi Malaga/Marbella kandis. Rendime auto, liigume Nerjasse (KLIKKI – kui iluuuuuuus), lesime rannas ning matkame ringi. Seekord lähen reisin natukene enda one-travelpartner-in-crime’i, Kerliga.

BLOGIMINE?

Mulle nii kohutavalt meeldib blogija just nendel momentidel, kui ma tunnen seda. Kuid tagasi olin ma meeleolus, et ei soovi enam sellega tegeleda, kuid fakt on see, et kui oled kord blogija, siis oled sa seda igavesti. Igavesti on nüüd suur sõna, kuid eks ma 60-aastasel siin ekraani taga ilmselt ei ole, pigem südames on alati koht sellele. Mõtlesingi uurida teilt, et kas on mingeid konkreetseid teemasi reiside kohta, mida sooviksite, et siin räägiksin? Mul on mitmed põnevad ideis peas ning kindlasti toon need ka teieni, see ainult postituse tegemise asi.

6 Comments

 • KK

  Võiksid rääkida, kuodas soodsalt reisile saada, mida silmas pidada majutuse valimisel. Põnev oleks kuulata, mille järgi Sina sihtkohti valid ja kuhu veel sooviksid reisida. Igasugused näpunäited reisi broneerimisel ja reisi ajal oleksid kasuks (a la kas raha vahetada Eestis või välisriigis)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Belrosio

   ooo, hea idee! Aga muidugi, kindlasti kasuks kõigile… Panen kirja 😉
   Aitäh!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marii :)

  Räägi halbadest kogemustest reisidel (kui on neid)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Belrosio

   Jaa, olen mõelnud sellise seiklusjutu video teha ka 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marii

  Hey, väga teemast väljas aga oleks huvitav kuulata sinu “teekonda” nö fashion showdel. Sa oled ju nii paljudel osalenud, lugesin, et vist u30 kolektsiooni..wooow!
  Aga kuidas/millal õmblemise/disainiga alustasid, kas tegid kõik nullist ise, kuidas võistlustele jõudsid, muusikavalik, modellide valik; mida pidid tegema, et kusagile suuremale saada.. Kas toimuvad eelvoorud vms. See on väga huvitav teema ja mul oleks miljon küsimust aga kindlasti jutu käigus saad sa enamusest räägitud. Loodan, et leiad aega 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Belrosio

   Andsid väga huvitava idee!! Kui praegult mõtlen, siis mul isegi korralikult materjali minevikust (videodest piltideni) mida saan enda story juurde panna.. Yesss, teen selle kord ära 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *