WHERE TO FIND CHEAP TICKETS TO TRAVEL

I wanna live fast and never look back

Vaatasin erinevaid kaustasi enda arvutis ja oi, siin palju pilte, mis pole Teieni jõudnud, ehk let’s start with it.

MUGAVUSTSOON ON TORE

Mul on hetkel kaks valikut laual, tähendab, elu otsustab minu eest ehk teoreetiliselt ma ei pea millegi pärast muretsema. Valikutest räägin järgnevates videos juba. Igatahes, mugavustsoon, käed ülesse kui paljudele on see mõnus ja tuttav teema? Kujutan ette, et 80% mu lugejatest. Eiei, ma ei ütle, et see halb on, kuna ega mitte püsivusel on ka palju negatiivseid pooli ning isegi mina oskan kaasa rääkida mugavustsooni teemal.

Ühesõnaga, järgmise nädala lõpuks on mul ilmselt üks otsus käes ja üks kahest valikust on see, et pakin varsti kohvrid ja panen tuhat tuult maailmasse, sinna kuhu saab. See mõte, et ma ilmselt oleksin tol hetkel töötu, kodutu jälle ning ilmselt hoiaksin käes üheotsa piletit – see hirmutab. Miks mul see idee peas? Ma olen 23 aastane ning nagu Jonas Blue laul Mama ütleb “Don’t wanna wake up one day wishing that we’d done more. I wanna live fast and never look back, that’s what we here for”. Ma tõesti.. tõesti tahan võtta kõik sellest elust ja eriti enda noorusest.. Ehk PSPSPSPSS! Kui te unistate reisida, reisige.. kui unistate elada välismaal, siis minge. Muidugi tuleb ette raskeid momente ja ma võin täpselt kõigest rääkida, kuid either you are traveler from the heart.. or you love stable life at home.. there’s no middle way. 

Jällegi, need kellel stabiilne elu – see on super ja uskuge mind, päris tihti unistan ka minagi sellest elust, ehk kogu selle jutuga ärge saage minust valesti aru.dsc_0155 m3

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WHERE TO FIND CHEAP TICKETS TO TRAVEL