photo-shoot in tallinn w. Evelyn Kungla

AUTUMN SUNSET FROM THE BALCONY

Sooviksin blogida samas tempos nagu kuid tagasi seda tegin – vähemalt postitus nädalast – kuid selleks et see juhtuks, siis sooviksin teilt kuulda mida sooviksite näha ja lugeda? Olen juba mõned positused valmis teinud, mis küll vajavad viimistlust nagu näiteks 15 fakti koos video/pildi materjaliga minu mineviku tegevustest – saate naerda natukene. Igatahes, kirjutage julgelt!


I would love to start blogging again in the same rhythm as before – at least a post in a week – so I need your help for it. Let me know what you would like to read or see? I have prepared some posts already which needs final touch,  for example 15 fact from the past activities with video and picture material. Uh believe me, worth to wait. 😀

dsc_0888 page5few dsc_0848 page3123

dsc_0816

Jacket – here, dress – Zara

2 Comments

 • KK

  Võiksid teha ka meigitoodete või lemmiktoodete postitusi, lemmikud sihtkohad ka nt 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Birgit Kool

   mhmh, need ideed mulgi mõtteis olnud. 🙂 Panen kirja, aitäääh 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

photo-shoot in tallinn w. Evelyn Kungla