10 (TEGEVUSTE) FAKTI - oh eiii...

#yeschallenge by Avon Mark

Esimene november tulemas ning nii nagu esimesel oktoobril, siis ka selkorral teen lubaduse. Eelmise kuu lõpus tegin lubaduse, et igal nädal teen ühe sisurohke postituse, kust saate ka Teie uusi teadmisi. Küll aga möödunud kuu jooksul toimus rohkem kui küsitud, mistõttu ka pöörasin tähelepanu endale ja enda elule. Aga siin ma nüüd olen.. Paljud teist on Avon’i toodetega kursis? Ma siiani mäletan, kuidas nooremana sirvisin nende ajakirju, nuusutasin testreid ning aegajal tänu enda tädile sai ka toodeteid tellitud – mainimaks ära, et ma ei kasutanud pea üldse meigitooteid back in the days.

Avon tegi 10’le Eesti blogijale #yeschallenge, ehk saatis karbitäis meigitooted (feeling totally spoiled..) ning nüüd ma siin olen 29 tootega ja proovin välja nuputada, kuidas kõige parem Teile neid tutvustada. Ma näitan ära kõik toodet üldpildis, kuid kujutan ette, et ühele lugejale võib olla see väga overwhelming lugeda 29 toote kohta, mistõttu toon enda kõige lemmikumad välja, mida SÜDAMEST soovitan. Samuti alumisel pildil näed ära naturaalse ning meigitud Birgiti – mis arvate?

dsc_0096

makeup

MUST-HAVE and NUMBER 1

Seda meigitoodet peale kandes ütlesin “oh myyy…”, ehk võite ette kujutada, kui rahul ma olin. Tegemist oli Full Cover Cream Concealer, color fair, mida kantsin peale beauty blenderi’ga (alati toimib). Esiteks see katab automaatselt kõik su punnid või punetavad kohad ära ning sa ei pea panema seda masside kaupa. Ääretult kattev aga mitte lämmatav – ilmselt tuleb ka minu isiklik ost sellele. Pildil teine potsik.

P.S. Lisa, mu parim sõbranna, hetkel mängib kõigega ning ta ütles samuti, et see parim-parim toode! 🙂

dsc_0067-2

MUST-HAVE number 2

I love-love-love lipstick, mis ei ole ülenisti su näos iga liigutuse peale, pigment on hea ning EI kuivata huuli.. Ja matt huulepulgad – totally sold. Sain valida värvid ning otsustasin, et panen end proovile kolme matt ja kahe läikiva huulepulgaga. Alumistel piltidel kasutasin Nude (name “dare to be bare”) tooni, kuid.. alumised pildid must-valged, mistõttu ma loodan varsti-varsti pilte juurde teha (sooviksin teha homme juba). Ühe hind 6.99€ ja kahe hind 10.00€. Ahjaa… 10 matt ja 10 läikivat tooni on olemas, ehk hey.. you will find yours.

Huulepulgad mida valisin:

  1. Liquid Lip shine: Blushing (roosa) – you need it!
  2. Liquid Lip matte: Irresistible (lilla) – you need it!
  3. Liquid Lip matte: Passion It (punakas)
  4. Liquid Lip matte: Dare to be bare (pruunikas) – you need it!
  5. Liquid Lip shine: Pouty (roosakas-lilla)

dsc_0063

dsc_0100

avon-lipstick

MUST-HAVE number 3

Uhh pintsleid oli jällegi mitmeid – alustades kulmu omast kuni põsepunani. Minu lemmikuks ostuski Põsepuna pintsel, mis hetkel muide 3.99€ (vaata siit). Miks mulle meeldis see pintsel? Pehme – loe, ei kraabi nägu – ning lihtne kanda peale. Võrdluseks võtsin ühe tuntud firma, mida hetkel kasutan, mis omakorda kahjuks saab nüüd asenduse. Pildil on kõige vasapoolsem/ülemine.

dsc_0050

MUST-HAVE number 4

Ma tahtsin piirduda kolme punktiga, kuid ma ei saa mainimata jätta primerit – Magix Dace Primer. For some reason I really liked it.. See on vedelam kui tavalised primerid ning tundub ka õlisem, ehk peaksid arvestama enda näonahaga (ehk siis kui õline näonahk, siis ehk sulle nii väga see ei sobigi). Ma olen mitmeid erinevaid firmasi kasutanud, kuid hetkel (4 tundi hiljem) vaadates peeglisse, meik on endiselt ilusti peal ning poore pole näha as usually. 

…täna oli selline kodune sessioon enda sõbrannaga, kuid kuidagi must-valge sobis piltidele rohkem. Eelkõige, kuna valgus ei olnud nii hea kui soovisin.

page
dsc_0413

 

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

10 (TEGEVUSTE) FAKTI - oh eiii...