#yeschallenge by Avon Mark

ISEKAS NING MITTE PIISAVALT HEA?

Ma ei avalda palju enda eraelust või üldse suhete teemadel, kuid mul on Teile paar lugu, mida soovin jagada. Nimelt kahe viimase kuu jooksul on tekkinud kaks olukorda, kus pidin küsima endalt “I’m not good enough?” või “Am I selfish?”. Ükski inimene ei peaks küsima endalt esimest küsimust. Teine küsimus, okei, vahel peame tooma mõned inimesed maapeale, kaasaarvatud me ise. Võtan selle teema ülesse, kuna need küsimused ei olnud õigustatud teatud olukorras ja sain aru, et ilmselt ma ei ole ainuke, kes seda endalt küsib.

dsc_0695-2

ARMASTAN END SELLISENA NAGU OLEN

“Ma proovin.. Ma annan endast parima, et näidata sulle, et I’m trying my best..” – mina tänaval Facetimedes meeleheitel öeldes. Samal hetkel tuli mulle 70-80 naine vastu, najatades kargule, vaadates mulle silma ja kerge kurvastuse muige tagant vangutades pead. Tol hetkel sain aru, et see pole õige. Mida ma teen? Miks ma lasen negatiivset energiat enda ellu? Kas ma tõesti hoian taolisest suhtest kinni, kus I’m not good enough teisele poolele?

Kadusin mõneks päevaks enda maailma ning vältisin inimestega suhtlemist. Midagi oli väga valesti. Kuna tantsides ma ei pea suhtlema ja tunnen end vabana, siis ühel hetkel leidsin, et käin tantsimas iga viimne päev ning leidus ka päevi, mil panin 8-9 tundi päevas selle alla. Sain aru, et see on mu ainuke väljapääs ja lohtus. Sain samuti aru, et ma pole ainuke, kes on samas olukorras ning kes hoiab kinni suhtest, kus sa proovid anda endast kõik, kuid teine osapool soovib enam ja enam. Jah, ehk ma räägin ka sinust hetkel.

Kuidas sa tunned hetkel? 

Me ehitame kui lossi enda ümber, et meeldida teistele inimesel, selle asemel, et ehitada hubane kodu, kus ka endale meeldib elada. See võib puudutada juba lihtsaid asju nagu sinu hobid, kehakaal või sõprusringikond, mis ehk su kaasale või sõbrale ei meeldi. See tegelikult käib nii suhete kui ka sõprussuhete kohta. Me ei pea looma illustioone toimivast suhtest, mõeldes ‘Kui ma lähen trenni, ma meeldin talle rohkem’, kuna reaalsuses kui inimene ootab ühte muutust ja see muutus toimib, siis ta teab, et suudab sind voolida enda käe järgi. JA see on vale!

narmmad

Kõik negatiivsed emotsioonid su elus hetkel võivad tullagi just sellest suhtest, millest proovid kümne küünega kinni hoida. Kas see on seda väärt? Oh ei, kindlasti mitte. Enamust meist näevad suhteid valesti – me oleme kurvad, et inimene lahkub meie elust, kuid me ei ole õnnelikud, et VALE inimene läks. See ongi üks suuremaid vigu tänapäeval – me kardame olla üksi. Me kardame, et midagi taolist ja samaväärset ei tule meie ellu enam. Me kardame lahti lasta, kuna mõte peas “aga see toimis” kummitab päevast päeva, mistõttu keedame külmunud suppi 10 korda ülesse, kuid selle maitse ei ole kunagi võrdväärne sellega, mil see oli värske.

KAS MA OLEN ISEKAS?

Mind huvitab lausa, miks noormehed arvavad, et me, naised, oleme isekad, kui me ei anna neile võimalust. Ja ma räägin lausa momendist, kus ma teadsin inimest umbes 3-4 tundi ning õhtu lõpuks ma sain ütluse, et ma olen isekas. Sellepärast, et ma ei soovinud sinuga välja minna või didn’t make-out with you? Okay, give me a break. 

dsc_0689Õhtu lõpuks hakkasingi kaalutlema, et ehk olengi isekas, isegi kui mu sisetunne karjus mulle, et hoia tast eemale. Asi sellest, et ta polnud esimene noormees, kes ütles et ma isekas. Aga siis jällegi.. teine noormees oli see, kes salaja hoidis kahte suhet (mina üks nendest). 

Listen, I’m nice person.
If I’m bitch to you, you should ask yourself why?

Ma lihtsalt soovin, et ükski lugeja ei küsiks seda endalt, kuna noormees ütleb seda. Sa ei ole isekas, kui sa soovid, et inimene suhtleks sinuga võrdväärselt ja austaks sind. Sa ei pea kõigile meelepärane olema ja veel vähem tegema mida nad soovivad.. ütlevad sulle. Sul on õigus öelda EI ning liikuda eluga edasi.

dsc_0678

Sweater – Gina Tricot, jacket – here , heels – H&M, bag – Pull & Bear

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

#yeschallenge by Avon Mark