AITÄH 2018, TERE TULEMAST 2019

Märkamata teekond…

Oma brändi omamine oli mu suurim unistus. Töötada millegi kallal, millel on suur tähendus mulle endale ning loodetavasti andes väärtust ka teistele. Sellest on täpselt aasta möödas, kui kirjutasin lepingu enda tootjaga, kuid tol hetkel see ei tähendanud, et julgen kogu plaaniga lõpuni minna.

Ma ei julgenudki. Mitmeid kordi soovisin alla anda, kuid mul olid imelised toetajad minu ümber.

Täna, aasta hiljem, olen Fennecfit’iga turul olnud kuu aega ning see on üks põnev lumepall, mis veereb ja veereb, mille kõrval pean sammu pidama. Teha oma bränd on suur samm ning ma siiralt austan igat ettevõtjat, kes on julguse kokku võtnud. Olgu selleks mu konkurendid või keegi teisest valdkonnast – sa oled suurepärane. Tuues naljaka meenutuse teieni – 30 minutit peale brändi avaldamist nutsin põrandal ja ütlesin “Ma annan alla..”. Need on need momendid, mida Teie ei näe, kuid arvasin, et toodetega on probleem. Päev hiljem aga selgus, et kõik on rohkem kui korras.

Märkamata saavutused

Sellest põnevast teekonnast rääkides leidsin, et oleme inimesed, kes ei oska tähistada väikseid saavutusi. Olukorra teeb hullemaks, et jõuame enda eesmärgini avastamaks, et sellest ei piisa. Soovime alati rohkemat märkamata, kui suured sammud oleme siiani ära teinud. See teema käib kõigi kohta. Olgu sul kaalulangetus sihid, soovid rohkem jälgijaid või paremat palka. Meil pole kuna piisavalt.

Mäletan nii selgelt, kuidas 17. märtsil andsin enda Fennecfit brändist Teile teada ja samalajal mõtlesin “mis on mu järgmine samm?”. Ei tähistamist. Ei rahulolu. Ainult kindel siht, et pean edasi liikuma.

Mis on kõige hullem selle teema juures?

Viimased kaks kuud olen kaotamas ühendust endaga, teiste huvidega ja inimestega. Tean, et see ei otselt seotud isegi mu brändiga, vaid kogu mu eluga. Me ei ela enam hetkes. Me elame, et elada. Olen õnnelik, et ma olen sellest murest teadlik, ehk saan edasipidi teadlike otsuseid võtta ja käituda vastavalt.

Sellega seoses sooviksin, et Sina, kes sa loed hetkel, tähista enda saavutusi. Proovi hommikul kaks esimest tundi vältida sotsiaalmeediat – võta aeg endale. Vaata rohkem ringi. Ära mine magama olles pahane kellegi peale. Ütle inimestele enda ümber, kui palju nad tähendavad sulle.

2 Comments

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

AITÄH 2018, TERE TULEMAST 2019