PERSONAL DEVELOPMENT | A WEDDING DRESS

GET RID OF BLACKHEADS

Eile otsustasin midagi uut proovida, mis mulle juba varemgi silma oli jäänud, kuid ma taoliste asjade pealt päris skeptiline. Selleks on mustade täppide eemaldamise plaastrid (kuna inglise keeles on need blackheads, ehk siis eesti keeles need mustpead, haha?).

Kui lähedalt vaadata mu näo nahka, ilma meigita loomulikult, siis näeb, et mu ninal on sellise hallikad väiksed täpid.
Väiksemas vormis on ka otsaees ning lõual.

Kes ei teadnud, siis need mustad täpid on rasu ja surnud naha kombinatsioon. Kõlab inetult, right?

Sai siis see esimene katsetus tehtud.

Kõigepealt tuleb nina märjaks teha, siis panna see plaaster ÕIGETpidi ninale (ilmselgelt panin ma algul valetpidi) ning hoida seal 15-20 minutit. Selle aja vältel ei julgenud ma vetsust väljagi tulla kuna nägin päris koomiline välja.. ja nii ma istusin seal 😀 . Igatahes. Minu viga oli see, et kuna ma panin algul valetpidi, siis kuivatasin veidi nina juba ära, mistõttu effekt ei olnud ilmselt nii suur, kuid samas oli kõvasti paremuse poole.

Proovisin seda otsaees ka, hahah, kuid kuna seal ei ole pinnapealsed ja nii näha, siis toimis ikka kõvasti vähem.

DSC_0165

… sellest on nii koomiline rääkida, kui teada mis tagajärjel need tekkivad.

Igatahes, eile peale väikse otsingu tegemist, leidsin ka sellise koduse meetodi, isegi kui kommetaaridest lugedes pidi see väga halvasti lõhnama, siis odav variant kindlasti. Videot saab näha SIIT (kindlasti neid veel). Ma kahjuks ei tea, mis brändid Eestis on nende plaastrite jaoks ning kuidas need toimivad, kuid need paar eurot ja tasub proovida, ehk aitavad. 

Samuti ostsin veel teisigi näo pesuvahendeid, et neid tulevikus vältida ja ennetada.

Continue for English

//Yesterday I decided to try something new. Have you heard about blackheads?

Blackheads are combination of oil and dead skin on your nose, forehead or chin. Sadly I happens to have them if I really take a closer look on the mirror, which is why I needed to start think about how I get rid of them. 

I found those patches on the shop and decided to try them.

Firstly you have to make your nose wet and put it correctly (with the right side) on the nose. Well, have to admit that I put firstly wrong way, haha. Anyways, it has to stay there 15-20 minutes and for example I say that it took those blackheads off, which is why I was happy as well. I think I didn’t make my nose wet enough at first time, which is why the result may be even better the next time.

Also I found a video, so you can solve the problem by yourself at home..
maybe some of you is interested. Look the video here.  

Also I bought some other face products, to avoid them in the future.

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PERSONAL DEVELOPMENT | A WEDDING DRESS