WHEN YOU MEET ITALIANS IN ITALY

POOL PARTY IN A MEXICAN WAY

In English below

Üheks suurimaks eeliseks olemaks Mehhikos koos mehhiklastega oli see, et me saime elada ka kui mehhiklased. Elasime nende kodudes, sõime hommikul ube, mis oli keeratud tortilla sisse ja kõrvale vürtsikas kaste, või siis üldse pidutsemine Mehhiklaste moodi (see kogemus sai küll kogetud juba Pariisis 😀 ). Näha mis oludes nemad elavad ning pean tõdema, et see tõesti oli laest lakke – nagu igas riigis… kuni sattusime pidutsema ühte villasse, mis juhuslikult oli ühe meie liikme ‘suvekodu’. Minu suvekodu oli haagissuvila kui olin noorem… lõin ühe plaksu põsele, et ärkaks ülesse *see ei ole reaalne*, kuid oli…

dsc_0452

Maja koosnes kolmest korrusest ning ehitatud ülesse higi ja vaevaga pere vanema poolt. Esimesel korrusel uhke suurtuba ilmatu laega. Teisel korrusel lugematul arvul magamistube. Kolmandal korrusel jõusaal. MIDA? Kuna tegemist on minu eelneva silmarõõmu suvekoduga (halleluuja), siis ma kahjuks videot ei saa jagada maja ekskursioonist, aga see ilmselt oli ilusaim koht kus ma ööbinud olen.

dsc_0456

Päev võttis korraliku hoo sisse ja naised basseini ääres õnnelikud.. I wonder why..? 😀 Muusika põhja, riided seljas, grillimine, ujumine lõpmatus basseinis ning… hetkeks mõtlesin, et mul vaja sugar daddy‘t, kes ilma igasuguse vaevata selle kõige mulle korraldaks. Ei nali naljaks, pilvedest oli raske maha tulla.

dsc_0468 dsc_0478

Õhtu võttis omakorda korraliku pöörde ja lõppes kui Ameerika korraliku basseini peona. 😀 Ühesõnaga, tuli mingi draama inimeste vahel. Järsku oli kuskilt valvurid kohal. Siis visati kellegi telefon seal basseini äärest loodusesse, inimesed käisid pimedas seda otsimas. Ühesõnaga, asjad läksid totaalselt käest ära ja ma kukkusin enda pilvedelt potsatusega maha. 😀 Õhtu lõppes sellega, et draama tegijad visati välja ja kõik võisid oma vooditesse roomata. Et hommik ikka põnevalt jätkata, siis nagu ikka, pidu jätkus.. kuid vürtsi lisas juurde moment, kui sõber hüppas peakat basseini ja tuli verisi otsaesisega välja.
‘You must be kidding me?’ 😀
Kõik lõppes õnneks hästi ja tänagi naerame selle kõige üle.

dsc_0499 dsc_0506 dsc_0539

dsc_0547

Little video of the party as well.. For better quality click 720p

Continue for English

One of the biggest advantages at traveling with Mexicans and live with them, was that we kind of lived also in a Mexican. We saw where they lived, what they ate and well, how they partied – something what we experienced already in Paris 😀 . So here’s one of the parties, pool party at D’s summerhouse.

The house was huge and at first I though it’s two separate places, but no.. Three floors and infinity pool – it was like a dream and a great way to kind of relax and enjoy friends around you. We started greatly next to the pool and as you see above, we had quiet a lot of fun.

Night took a crazy turn, when some kind of drama came out between some people, somebody’s phone was thrown in the forest and many other things. At one point there was security guys, people were running here and there – sounds like a real American X party 😀

Anyways.. we got everything under control and we left to sleep and started the next day also nicely – dancing next to the pool and enjoying the sun… Until another shock hit us. Our dear friend jump on the pool and his head hit the ground, so when he came out, he was bleeding.
‘You must be kidding me?’ 😀
Thank god, everything ended well and he is fine!’

Thanks for the host and great party friends! 🙂

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

WHEN YOU MEET ITALIANS IN ITALY