HOW MUCH I PAID FOR MEXICO TRIP?

24 hours and three countries | germany

In English below

Saksamaa reis on üldse avaldamata, ehk käime ka seal ära.. Sõitsin sinna kõigest mõneks päevaks möödunud aastal (kui naljakas on seda öelda), Müncheni, kuid sellest mõnest päevast piisas totaalselt. Alustuseks võeti mind rongijaamast peale kell kuus hommikul, kuna olin terve öö nühkinud ebamugavaid rongi istmeid.. ning reis Austriasse võis alata.

dsc_0002 dsc_0017

Ega ma ise ka tegelikult ei teadnudki, et mu sõbral on plaan mind Austriasse viia, kuid olin rohkem kui selle poolt, kuna see imeline loodus, mis mind seal ootas, oli jalust rabav. Teoreetiliselt käisin 24 tunni jooksul kolm riiki läbi ja mitte nii. Nendeks siis Taani, Saksamaa ning Austria. Enamasti küll sõitsime ringi, kuid kui viimaks Saksamaal tagasi olime, siis sai traditsioonilisi Saksa toite söödud ning mis seal ikka, õlut joodud.

Muide, tore fakt. Mulle absoluutselt ei meeldinud õlu, kui elasin veel Eestis (ehk keskkooli ajal), kuid kuna Taanis on see kõige odavam alkohol ja õpilane nagu ma ikka, siis nüüdseks mul pole selle vastu kohe midagi. Not like I’m proud of it.. aga vahel ikka tuleb ju istumisi ette. 🙂

dsc_0022 dsc_0033

dsc_0024

Laupäeval tuiasime Münchenis ringi ning kuna olin seal ka eelnevalt olnud, siis enam-vähem teadsin, mis mind ees ootab. München muideks üks mu lemmikumaid linnu Saksamaal, kuid sel aastal plaanin ka Põhja-Saksamaa läbi sõita.

Pühapäev oli üks kodus istumise päev.. Tähendab, ma kirjutasin enda lõputööd, kuna nagu teada, siis pühapäevati on Saksamaal enamasti kõik kinni. Samas, ega see lörts meid välja ka ei kiskunud. Igatahes, sõber nähtud peale seitset aastat ning väike getaway tehtud. Aitäh Nils! 🙂

dsc_0054

dsc_0060 14958295_1347069535303705_1319122813_n

More for English

As some of you may remember, then past year I had a getaway weekend to visit my dear friend from Germany, so finally it’s time to look back there. Well, I went to Munich for a weekend and guess what, visited even Austria. I actually didn’t have no clue that we will visit also Austria, but I really loved that spontaneous trip –  Austria was so beautiful – look pictures above.

I actually have been in Munich already before and it’s my kind of city. During second day we were chilling around the city and last day actually spent at home, since it was quiet bad weather and well.. In Germany everything is closed. But hey, I managed to do some thesis during that time, which was success.  Anyways, it was a nice getaway trip and it was nice to see my old friend again, thanks Nils!

2 Comments

  • Need loodusepildid on niiiiii maagilised, kas need ongi noo või veits töödeldud?
    Pliis tee veel reisivideosi/vloge 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Belrosio

      Veits töödeldud on jah 🙂
      Ning tõi mulle hommikul lausa naeratuse suile, et keegi on põnevil nägemaks uusi videosi.. kindlasti võtan rohkem selle käsile, kui lõpetan ülikooli ära aka järgmine nädal. 🙂 Aitäh sulle!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

HOW MUCH I PAID FOR MEXICO TRIP?