BECOME AN ENGINEER AND WILL TALK ABOUT THE FUTURE

//For English scroll down

ÜKS PEATÜKK SULETUD

Viimane nädal ma pole ei blogis ega ka Instagrammis aktiivne olnud puhtalt selletõttu, et lõpetasin enda ülikooli. Kui nüüd küsite, et mismõttes ei ole aktiivne olnud – sel nädalal ju lausa kaks postitust olnud? Need postitused on juba mõned nädalad varem ette tehtud ning nö. graafikusse pandud ehk siis, kõik automaatselt.

Nüüd aga suure uudise juurde – saan end ametlikult inseneriks kutsuda!!!

Siiani saan küsimusi, et kas ma moedisaini ei õppinudki?
Ei, otsustasin arendada endas teist valdkonda ehk siis minu erialaks on üldse Rahvusvaheline Juhtimine ja Tootmine (Global Management and Manufacturing). Kui kellelegi pakub huvi, millest mu eriala täpsemalt koosneb, andke kommetaaridesse märku.

page

MIS EDASI?

Kõige suurem hirm oli mulle, et lõpetan kooli ära ning ei tea mis edasi.. Aga nagu mulle meeldib öelda, siis kõik loksub ALATI paika ja ma südamest usun seda. Augustis kolides tagasi Kopenhaageni alustasin kooli kõrvalt tööd projektijuhina. See oli väga raske periood, kuna tahtsin anda endast IGALPOOL kõik ning südamest tean, et olen seda alati teinud.. ning teen ka edasi. Jaanuaris sain ma uue leping ning saan öelda, et nüüdseks olen 100% täiskohaga töötaja ning ilmselt enamus sellest aastast. Minu töö on totaalselt erialaline, mistõttu iga viimne päev toob uusi katsumusi ning õpin koguaeg midagi uut. Soovin arendada end võimalikult palju ning panna igasuguseid takistusi teele. Kuidas muidu saada tugevamaks?

Kuna mul nüüdseks rohkem aega, siis alustan samuti enda isiklike projektidega ning südamest loodan, et selleks aastaks saan midagi käima lükata. Uh, mis loodan.. Ma tean!

Peale kõige.. hetkeseks sihiks on ka sügisel magistrisse astuda.

dsc_0195

REISIN KA?

Uhh, kas see on üldse küsimus? See, et ma olen täiskohaga töötaja, ei peata mind reisimaks. Muidugi paljud peavad olema nädalavahetusel, kuid ma ei ole valmis panemaks enda tööd esikohale. Soovin nautida enda elu nii kuidas saan, aga kuna armastan ka enda tööd, siis tuleb leida tasakaal nende kahel vahel. Varsti postitus järgmiste kuude sihtkohtadest. 🙂

Üldiselt.. täna on pühapäev ning üle pika aja see on reaalselt ainukene päev Taanis, mil ma ei pea mõtlema ei koolile.. plaanidele.. tööle.. Ma lihtsalt istun siin koos enda kohviga ning kuulan Ed Sheerani… Muige näos. Minu siht on olla õnnelik ja olla enda eluga rahul ning pean tõdema, et olen rohkem kui õnnelik hetkel! Olen juba seda sel aastal teinud, kuid meeletult tähis on panna end ja enda heaolu esikohale – just see on miski, mis toob naeratuse näole ka kõige tobedamatel hetkedel..

Ma olen nii põnevil selle aasta üle!!

click more for English

//ONE CHAPTER CLOSED

This week I haven’t been that acitive over here. It’s mostly becuase I was about to finish my bachelor degree. Now you ask, what I mean that I haven’t been active – two posts still? They all have been automatic ones.

Now to the big news – I can call myself officially an engineer.

I still get questions, aren’t I studying fashion design? No, I decided to develop myself from other perspective, so I studied Global Management and Manufacturing. If you want to hear more about that education, let me know in the comments.

WHAT’S NEXT?

It was my biggest fear that I don’t know what I will do after the university, however, everything figured out.. as always. Next to the university I have been working as a Project Manager since August and will continue doing so. It was quiet challenging period, as I wanted to give my best everywhere – work and thesis.. I managed it all I believe so.

Since I have much more time for now then I can start with my personal projects as well, how exciting.

After everything, my current plan is to go to the masters on autumn as well.

WILL TRAVEL AS WELL?

Is it even a question? Of course, however, I need to balance work and travels. I have several destinations settled already and will make a post pretty soon about all of them.

3 Comments

  • Marii

    Juhtimine ja Tootmine (Global Management and Manufacturing)-
    Mind huvitab näiteks, mis tunnid/klassid Sul olid? Kas kõik klassid arvutiga või kuidas? Mis tüüpi ülikool oli(suur/väike, palju inimesi klassis või vähe)
    Sa võiksid teha ühe vídeo, kus räägid kõike ülikoolist ja tundidest. Oleks khuuul ^^

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Belrosio

      Super, teen ilmselt mingi video üldiselt kõige kohta, kuidas möödus minu 3,5 aastat õpinguid 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mariiiii

    Ooootame ^^

    Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *