DIAMONDS HILL

A WEEKEND IN IRELAND | PLAN

See, et võtsime suuna Dublinisse, oli totaalselt hetkeemotsiooni otsus.

‘Kas sul on see kuupäev vaba?’
‘Jah’
‘Dublin 40€ eest edasi ja tagasi, oled käpp?’
‘Jah’

… ning piletid olid ostetud…
Nali naljakas, ma tegelikult ajasin Islandi ja Iirimaa enda mõttemaailmas sassis ning esimene mõte peas oli see imeline Islandi loodus, mida ma saan viimaks näha… kuni ma avastasin kuhu ma tegelikult lähen. 😀 See juhtus siis peale piletite ostmist, mistõttu sihiks sai reisida Dublinist välja.


The decision why we went to Dublin, it can unexpectedly.

‘Is that date free for you?’
‘Yes’
‘Dublin there and back for 40€, are you in?’
‘Yes’

And next moment we had tickets.
Funny fact. I actually mixed Ireland and Iceland in my mind, so after buying the tickets, I though I will go to Ireland and see that amazing nature. Well, soon enough I realized where I’m going actually, which is why we decided to travel outside of Dublin.

dsc_0944

FRIDAY – Dublin/Galway

Esimene päev tegime väikse tiiru Dublinis ning esimene mulje – KUI PALJU KOHVIKUID NEIL ON? Ei nali (..või siis mitte 😀 ). Igatahes, kirju linn, mis tegelikult ei jäta nii suurelinna mulje (mulle isiklikult) ning kujutasin Dublinit ette veidi puhtamana. Dublin saab tuleviku nädalavahetuse reisi sihiks, siis kui olen 60 +.

Õhtuks reisisime Galywaysse, pileti hinnaks 10€ ning sõitsime kaks tundi. Galway – vot oli see õige Iirimaa mida ma ootasin Iirimaalt.


During first day we had a little round trip in Dublin and first impression – HOW MANY CAFES THEY HAVE? No kidding (.. or not.. 😀 ). Anyways, Dublin is colorful city and actually I though it’s a little bigger and well, cleaner. I think when I’m 60+ then I may go back there, as it is quiet chill place.

On Friday we also drove to Galway by bus, which was 10€ and two hours. Galway – well that city looks like real Ireland.

dsc_0236 dsc_0246

dsc_0350

SATURDAY – Connemara

Laupäeva hommikul võtsime suuna Connemara National parki, milles sai mu elu esimene matkamine mägedes (mäel*). Päev enne seda ostsime hunnikus toitu kaasa ning olime totaalselt valmis küpsiseid närima matka jooksul. Edasi-tagasi pilet sinna 17€ ning kui on päikseline ilm nagu meil oli, siis see on kohe kindlasti seda väärt! Ajaa, matka pikkuseks oli 7 kilomeetrit, ehk ei midagi hullu.


On Saturday morning we took a bus to Connemara National park, which actually was my life’s first hike on the mountain. A day before we bought a lot of food and were fully prepared to eat cookies on the way. There and back bus ticket was 17€ and if you will have as sunny day as we had, man.. you are lucky! Ah yeah, the hike is around 7 kilometers long.

dsc_0402 dsc_0406 dsc_0427 dsc_0841

Muidugi üheks reisi sihiks sai NÄHA LAMBAID.. Ning tõestuseks Teile siia, et me tõesti nägime ka. 😀


Of course one of our goals during the trip was to see the sheeps and here you go, a little proof of it. 😀

dsc_0929

SUNDAY – Dublin (flight back)

Ausalt? Maksime bussijuhile peale, et Galwayst otse lennujaama saada, ehk teoreetiliselt oli pühapäev ainult tagasireisimiseks. Põhjus miks mulle ei meeldi lennud ajast 12:00-18:00 – päev on otseses mõttes raisku läinud. 😀 Teoreetiliselt oligi meil kaks täispikka päeva selle reisi jooksul ehk soovitan pühapäevane reis hiljemaks lükata, siis saate veel Dublinis ringi käia enne kui lennujaama lähete.


Honestly? We even paid more to the bus driver to get straightly to the airport. Basically our Sunday was in a way ‘waste’, which is why I hate flights during 12:00-18:00 – you just travel then 😀 . Basically we had two full days for that trip, which is why I recommend to take later flight on Sunday, then you still can have a little journey in Dublin before the airport.

dsc_0348

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

DIAMONDS HILL