STORIES BEHIND PUERTO RICO PICTURES

Instagrammi pildid on alati kui muinasjutust välja võetud ning mis seal ikka, eks kohati võib isegi tunduda, et kõikidel on kui ideaalne elu (mina kaasaarvatud). Mõtlesin, et jagan teiega lugusi mõne Puerto Rico pildi taga ehk story time it is.. Instagrammiks siis @birgitkool. 🙂

insta

1/ Teine öö Puerto Ricos, ahah see oli omamoodi komöödia ning ettearvamatu. Nimelt sattusime ühte kohaliku baari, kus õhtu möödus salsa saatel ning mis seal ikka, nähes kohalikke jalgpalli rõõmuhüüatusi hüüdes (Puerto Rico võitis USA). Ühel hetkel astus meile juurde üks noormees ning jäimegi pikemaks rääkima. Ta elas selle baari kõrval imelise vaatega majas ning nii ta kutsuski meid hommikust sinna sööma. SEE V-A-A-D-E!! Kahjuks sellel pildil ei ole nüüd nii palju seda näha, kuid idee püsib.

2/ Margarita kaljul hüüdes “Ole ettevaatlik… APPI mis laine tuleb.. saad surma” ning samal ajal proovides mingitki pilti saada – see on see, kui oled kangekaelne ja tahad mingit vingit pilti. Need  kivid olid nii teravad ja uhh, kõndida seal on juba another story.

insta-2

1/ Matkasime vihmametsas ning kohtusime kahe rootslasega ning pildil on just üks nendest. Tegelikuses oli seal ujumas megalt inimesi, kui töötlemine teeb imesi 😀 Samuti pildil tundub päris lõbus seal seista, tegelikult polnud väga lõbus saada mega veega vastu kukalt ja olla totaalselt pimestatud. Seisin seal 5 sekundit ja hüppasin selle kose alt ära 😀

2/ Peale selle pildi tegemist kukkusin ma sealt alla ning lõin erinevad kohad vastu toda palmipuud ära. 😀

insta1

1/ See oli meeletult ilus koht ning tegelikult ka istusin seal ja lihtsalt puhkasin. Pildil muidugi on natukene poosetamist ka, kuid reaalsus ei olnud palju erinev. Ahjah, sinna jõudmiseks kukkusin enda põlve lõhki. 😀

2/ See oli vaade Airbnb ööbimistkohast.
Me jõudsime sinna öösel, ehk meil polnud õrna aimugi, mis hommikul meid ees ootab. See mis ootas, oli jalusrabav!

For English click more

Instagram is like a fairy-tale and well, let’s face it, everybody’s life looks there like a dreamland (including mine). I wanted to share some stories with you rely on Instagram itself, so let’s take a deeper look at six Puerto Rico pictures. Btw, my Instagram is @birgitkool.

1/ Second night in Puerto Rico. Oh goddd, we ended up at local bar and there was so much fun. First of all there was latin music on and locals were looking for football match (Puerto Rico even won) and at one point one local guy came to us and we started to have a nice chat. We ended up having a beer at his balcony next to seaside. Next morning we went there for a breakfast and that pictures has been done exactly at his balcony.

2./ Margarita was screaming from the safe place “Don’t die, huge wave is coming”… haha, yeah whatever you do for great pictures. And those rocks, man, it was painful.

3/ Having a hike at rain forest and meeting some Swedish guys. Actually it wasn’t that easy to start there – first of all harsh water falling on you and secondly you didn’t see almost anything due to it. Ah yeah, I have Photoshop many people away from that picture. 😀

4/ After that picture I fall down the tree and got hurt pretty well.

5/ It was really beautifier place and actually it’s not that much difference form the reality as I actually were sitting there and enjoying the view.

6/ It was one of the Airbnb accommodations and well, we arrived there at night, so we actually didn’t know what view is waiting us in the morning. It was sooo great surprise!

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

PUERTO RICO TRAILER NOW UP