Täida enda sihid juba täna - kuidas planeerida enda elu?

Fitness Resort ning ilusaim rand | Cambodia

6 Comments

 • H

  Hei! Ma ei tea, kas sa oled sellest juba kuskil rääkinud ka, aga ma oleks väga huvitatud teemast, kuidas sa sihtkohad valid, odavad piletid leiad? Kui palju peaks sellist reisi ette planeerima ja mis üldised nõuandeid sul veel oleks? Ja mis on üldiselt sellise kaugema koha budget sul? Just seetõttu, et tundub, et sa ei reisi kuskile tavalisse turistide mekasse Tais või Balil, vaid leiad üles ka põnevamad, rahulikumad kohad.

  Teise teema koha pealt ka – üritasin nüüd üles otsida sinu vanu postitusi, et tuua näiteid, mis reise ma mõtlen, aga avastasin, et seda võimalust su lehel (mugavalt vähemalt) pole. Või kadus see kuskile reklaamide vahele ära (ma saan aru küll, et reklaamid “vajalikud”, aga jõle kirjuks kisub siin tihtipeale)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • BIRKT

   Hei, oi ma ääretult tänulik, et võtsid selle aja ning kirjutasin nii super tagasiside!

   Esimese punkti kohta, kas sa arvasiksid, et video versioon oleks parem või eelistaksid pikem lugeda sellise teema kohta? Ning panen selle enda postituste listi, kuna väga hea postituse teema – suur aitäh idee eest!

   Ma hetkel proovin enda blogi muuta mugavamaks ehk võtan seda kindlasti arvesse ning ehk saan tuua reiside ‘kategooria’ sisse, ehk siis lihtsam leida. Reklaamide kohapealt, kahjuks need pole minu käsitluses, kuna olen taani firma all, kuid see paneb mõtlema, et ehk peaksin sealt ära liikuma seljuhul. Enda adblocker peal, ehk sellepärast ma ei näegi midagi.

   Jällegi, aitäh, et aja võtsid ja kirjutasid mulle 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • H

   Jaa – soovitan sul vaadata kellegi arvutist, kelllel pole adblocki, võid üllatuda 😀 Kategooriad oleks mõnusad küll, lisaks tasub mõelda lihtsalt kuude kaupa ajas tagasi liikumisele (nt märts 2016 jne)

   Arvan, et sellise postituse jaoks oleks isegi vist kirjutatud versioon parem, sest ilmselt sisaldab palju linke jne, kuid samas ilmselt videos räägiksid rohkem/täpsemalt niiet ma ei teagi.. Kui jaksu on pikka postitust kirjutada, siis võid ju kirjutada 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • BIRKT

   Super, kindlasti tuleb kasuks, nüüd tuleb lihtsalt maha istuda ning teostada see 😀

   Panin selle enda postituste listi ning kindlasti teen ära – kui aeg käes siis vaatan mis vormis oleks see parem.. kuigi ilmselt mõned nädalad läheb nüüd selle teostamisele, vaadates enda graafikut.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • R

  Ma oleksin huvitatud trennivideost/postitusest, mis harjutusi teed, kui tihti, milline on su üleüldine trennirutiin ja kuidas toitumisega toetad seda.

  Ma pole päris kindel, aga sa vist mõnda aega ei teinud eriti trenni… Kuidas ja kui raskelt/kergelt sul vastupidavus ja tugevus tagasi tuli? Mul oli umbes aasta pausi ja nii raske on vastupidavust ja jõudud tagasi saada. Olen muidu kogu elu olnud aktiivne ja käinud trennides, aga nii keeruline on rutiini tagasi saada ja seda jõudu, mis kunagi oli.
  🙂 Aitäh! Ja loodan, et puhud blogisse rohkem elu sisse ja huvitav oleks lugeda nendest koolitustest/worshoppidest, kus käinud oled/tulevikus lähed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • BIRKT

   Panen soovi kirja – aitäh märku andmast! 🙂

   Mul üpris vahelduva eduga olnud jaa see trenni tegemine, kuid maksimum mis vahele on jäänud on kuu. Kui trenni postitused tulemas, siis hoian meeles sellest rohkem rääkimast. 🙂

   Aitäh sulle armas, et võtsin aja kirjutamaks!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Täida enda sihid juba täna - kuidas planeerida enda elu?