OLEN ELUS ROHKEM KUI KUNAGI VAREM

UNISTUSED MIS TÄITUVAD.. KUID KAS SOOVIN NEID?

Ma saan üpris palju küsimusi teemal – miks ma teen mida ma teen?

Olgu see teemadel nagu magister, töötamine, projektid või totaalselt muudel aladel.

Okei, tõsi. Ma ei leia, et inimestel oleks õigus öelda teisele mis on õige või vale, kuna päeva lõpuks siiski peaksid tegema seda, mis rahuldab just sind. Olen aga aru saanud, et enamus nendest küsimustest tuleb inimestelt, kes on lihtsalt uudishimulikud, mitte et nad sooviksid näidata näpuga ja noomida. Sealt ka mõte, et võiksin selle teema ka Teini tuua – olin siin siiski pea kolm kuud tagasi. 

Töötuna ning ilma igasuguste elu plaaniteta.

Elu tegi totaalse kannapöörde.

OLEN TUDENG JÄLLE, KUID… KAS SOOVIN SEDA?

Aastat alustasin kindla sihiga, et astun sel aastal magistrisse. Aja möödudes see arvamus muutus, kuna elu lihtsalt liikus edasi, kuid selleks ajaks olin juba ülikooli kanditeerinud. Teile üks motivatsiooni laks – ma sain 14 ülikoolilt eitava vastuse möödunud aasta jooksul ning 2 positiivset vastust. Naljakas on tagasi vaadata ning teada, kui väga ma seda soovisin ja näha, et ma ei andnud alla… ja päeva lõpuks ma tegelikult seda enam ei soovi.

Et te valesti aru ei saaks, õpilane on vinge olla. Olen hetkel ootamas enda teist loengut ning juba eile hindasin iseennast ja sain aru, et olen meeletult arenenud ajast, mil viis aastat tagasi maandusin siia, Taani. Oh jah, ma olen täpselt viis aastat Taanis elanud, peaksin tähistama?

Lõpetuseks. Ma otseselt ei soovi magistis hetkel käia, kuna soovin enda unistusi täita, kuid tean, et see väike osa võib tulevikus olla selgroog mu unistustele. Ehk siis lõpetuseks. Ma teen seda enda tuleviku kindlustamiseks ning väikset viisi, et mu vanematel oleks süda rahul, et minust saab kahe paberiga normaalne inimene. 

Ok, nali.

TÄIDAN UNISTUSI JA HAKKAN PERSONAALSEKS TREENERIKS

Nagu mainitud, siis mul on aasta algusest saati list unistustest. Panin lati päris kõrgele ning naersin veel omaette, et ega need kõik kindlasti täide ei lähe. Kaheksa kuud hiljem olen enamus sihid täitnud. Üks suur on veel töökorras, kuid sellest juba hiljem sel aastal – loodetavasti!

Aga ühest konkreetsest punktist täpsemalt – Personaalse Treeneri paberid. See oli unistus mulle endale. Tähendab, ma ei näe ehk otseselt ennast ette kuskil personaal treenerina töötamast, kuid ei välista, et annan sellele mõned korrad võimaluse. Ma soovin sellest teistsugused unistused välja pigistada.

Miks ma otsustasin teha Personaalse Treeneri paberid?

Eelkõige selleks, et teaksin, mida TEILE jagan ning mida ma ise trennis teen. Mind on alati häirinud, kui fitness inimesed jagavad nippe enda profiilidel ning tegelikult neil ei ole otsest õpinguid ega teadmisi, mille põhjal nad seda kõike teevad. Jah, tõsi… ka mina olen paar üksikut korda näidanud harjutusi, mida ma teen, kuid nüüdseks olen kõik maha võtnud. 

Teisena tooksin välja, et ma sooviksin siiski teada, mida ja trennis treenin. Kas õigesti või valesti. Mis lihast ma treenin ning mis lihast ma tegelikult soovin treenida. Ma soovin seda kõike teada – ilmselt olen ajapikku uudishimulikumaks muutunud, kuid hetkel küll sooviksin, et oleks keskkoolis bioloogiale rohkem tähelepanu pannud.

Miks IPT Personaalse Treeneri Koolitused (link)?

Esiteks, mul oli eriti tähtis, et programm oleks online põhiline NING eesti keeles. Nii palju, kui ma ringi sirvasin aasta alguses, siis enamjaolt toimusid siiski loengud kohal viibides, kuid nagu teate, siis ma ei saa Eestisse tulla pikemaks perioodiks kui nädal. Ehk siis, see variant oli ideaalne mulle – kõik loengud toimuvad online ning kui ma näiteks ei jõua/saa loengust osa võtta, siis saan alati hiljem järgi vaadata.

Programm on intensiivne. Kolm nädalat ning lugematul arvul loenguid ehk ma ei kinnita, et sel nädalavahetusel ma isegi eksami läbi teen. Hea asi on see, et isegi kui ma ei tee, siis saan tasuta hiljem uuesti teha ning nii nagu kuulnud, selleks ajaks on neil online eksami versioon samuti, ehk ma ei pea enam Eestisse lendama – see rahutunne.

Oh nagu öeldud, siis tegelikult lendan ma homme Eestisse, kuna juba sel nädalavahetusel on ‘füüsiline päev’, mil siis näidatakse meile tehnikat ja jagatakse järjekordselt uusi teadmisi, ning juba pühapäeval on viie-tunniline eksam.

HOIDA END JÄRJEL VÕIB OLLA RASKE

Ma millegipärast arvan, et see ülemõtlemise joon on enamjaolt naistel. Nagu näiteks täna pidin kümneks minutiks maha istuma ja mediteerima, kuna peas kõik ajad kuhjusid üksteise otsa. Me teame, et paljud asjad on hetkel käsil ning selle tulemusel mõtleme asju keerukamaks. Leida hea tasakaal töö, kooli, projekti, trenni ja suhete vahete võib olla keeruline. Ei taha kaotada ühegi nendest, samas päevas on ainult 24 tundi. 

Make it or… make it

REISIMINE ON ENDISELT GRAAFIKUS

Panen lihtsalt kirja kõik järgmised teadlikud sihtpunktid. 

  • Eesti
  • Portugal
  • Kreeka
  • Hispaania
  • …ning viimane kuskile kaugele kaugele.. mida ei tea veel.

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

OLEN ELUS ROHKEM KUI KUNAGI VAREM