SÜNNIPÄEV

Ei tahtnud eelmist postitust mega pikaks ajada, aga tahtsin rääkida enda eilsest outfitist ka.
Tegin selle kleidi enda sünnipäevaks, ehk siis 30.aprilliks (kooli minemiseks), aga kuna kool jääb ära, siis otsustasin seda eile kanda. 🙂
Pitskleiti olen ammu ammu tahtnud, just valget ja jäin väga rahule lõpptulemusega.
Ja nüüd tuleb VÄGA palju pilte..

Sellise kleidi lõike järgi tegin

 Sellest burdast, kui kellegil on ka soovi

Ja midagi muud ka veel lõppu.
Nimelt te ei kujuta ette kui palju ma olen viimastel päevadel kuulnud (ja veel viimase aasta jooksul), et ma nii Getter Jaani moodi, ikka meeletult.
Näiteks meil oli tantsimine väikeste lastega, üks tüdruk jooksis minu juurde ja küsis mis mu nimi oli, ütlesin Birgit, sellele vastas “Sa nii Getter Jaani moodi, kas sa enda nime ära ei taha vahetada selle vastu?” 😀 Ma ei kujuta ette mis siis saab, kui juuksed tumedaks värvin, kas tõesti nii tema moodi siis? 😀

Eile oli veel selline naljakas seik, et läksin meikari juurde ja ta hakkas reklaamima Eedeni Ajas toimuvad moeshowd (kus ka mina esitlen enda kollektsiooni), siis räägib ja räägib sellest ning ütlesin “Jep tean, ma seal enda kollektsiooniga”, mille peale naersime ja ütles “Jah, ma valisin endale juba lilla kleidi välja”, see tähendab et ta minu kollektsioonis modell :D. Selline tore kokkusattumus..

Ja lõpetuseks.. Paar päeva tagasi võttis minuga ühendust üks tore ja kena neiu Kadri, kes on üks Eesti blogijaid. Nimelt esitas paar küsimust minu ja mu blogi kohta. Saate sellest lugeda SIIT.

2 Comments

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

SÜNNIPÄEV