Uskumatult super nädalavahetus seljataga. Üks parimaid võiks isegi öelda

Alustades reedest.
Käisin siis väljas, mis venis ikka väga pikaks, niiet jõudsin koju kell 3 öösel ja 3 h pärast pidin ärkama juba (laupäeva hommikul kell 6!!). Öösel veel jõudsime käija Pajustis kellegi sünnipäeval, keda ma ei tea, soovisin õnne ja sellepeale küsis “Kas ma tunnen sind?” 😀 ei no, juhtub!
Pole hullu Mario:
Silveri juures

 

Laupäeval ülesse (kõige jubedam hommik!), enda kümme kodinat kokku ja Tallinna poole minekut. Seal sain juba Eleriiniga kokku ning trip võis jätkata XL stuudio poole, nimelt minu kollektsiooni pildistamine oli ja fotograafiks oli Meelis Tomson. Sellest pildistamisest räägin juba siis, kui pildid käes, aga sipa ettekujutist mis kus kuidas:

Peale seda sain rahulikult Tallinnas ringi jalutada ning kohvikuid läbi käija ja enda kallite Tallinna sõpradega kokku + Brasiilia sõbraga, kes osales Simple Sessionil. Läbi tema tutvusin veel kahe välismaalasega, portugallane ja Aafrikast pärit kutiga, awesome inimesed ikka!
Minu eile õhtu lõppes uhkes restoranis, kus Diaana isa töötab.. Niiet, no ikka väga peen teema oli seal.
Las pildid jutustavad enda eest nüüd:
 Aa jep, see minu kõrval olev poiss on Brasiilia sõber, rulataja.. Te ei kujuta ettegi kui hea on näha tähtsaid inimesi üle pikapika aja (3 aastat).. Väga nukker oli talle jälle tsau öelda, Pedroga oli omamoodi komöödia Brassiilias. I miss that time!

 Minu päev lõppes tädi juures pehmes voodis. Kuigi oleks läinud ehk välja peole kuhugi (oli võimalus linna ööseks jäämiseks ka), aga tervis ei lubanud teist magamata ööd. Pühapäev algas rikkaliku söögilauaga (nagu alati tema juures) ning mu trip võis jätkuda Saku Suurhalli juurde, kus lootsin näha Pedrot (Brasiilia sõpra), mis ei õnnestunud mul, kuna ei saanud teda kätte. Eriti nukraks tegi see mind, kui uurisin inimestel millal ta lavale läheb, siis öeldi “Aa, ta hetkel ongi!”, nägin vähe, aga sellegipoolest ta oli super, sai siiski finaali. Aga mis seal ikka, tulin koju ära peale seda.

Lund sadas, sp need valged täpid ja btw, kõik peale nende viimaste piltide on tehtud telefoniga, sp nii suur kvaliteedi vahe 🙂

 Aa, mainin ära.. et nagu näha, siis palju inspiratsiooni/mõjutust saan riietuse osas ka emalt..
Isa: “Ega käbi ei kuku kännust kaugele, vaid kännu peale isegi!”

Ja arvuti taha jõudes ootas mind selline üllatus, et mul 100 followerit täis saanud, mis on nagu SUPER, olin nii üllatunud ja see andis motivatsiooni juurde blogi kallal tegutsemisel. Aitäh teile ! 🙂

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg