Nii kallid lugejad. Mul selline värk, et otsustasin Infazia kollektsiooni maha müüa, kuna mult on küsitud, kas müün, aga tol hetkel ei teinud seda. Ei näinud mõtet kapis hoidmisel ning nii see saigi tõeks.
Kui kellegil tekkib huvi siis võtke ühendust: kool.birgit@gmail.com

See pluus on tegelikult umbes nabani ja seeliku äär sinna alla peidetud. Seeliku õige pikkus oleks veitsa ülessepoole põlvi. Pitside peal (mis on pluuse kaeluses ja seeliku peal) on valged ja kuldsed pärlid.

Selles kostüümis on korsett ja seelik kokku õmmeldud selle keskel oleva pitsi kaudu. Tegelikult harutan need kaheks tükiks, ehk korsett (mis on jälle nabani) ja seelik eraldi.
Pitsi peal on valged ja punased pärlid.

Kleit (mis peaks enamus naistele selga minema), mille peal on siis selline nö vöö, mida saab tagant paeltega kinni panna. Pitsi peal on kuldsed ja valged pärlid.

Selline valge kleit, mille peal oleval pitsil on lillad ja rohelised pärlid. Pildilt näha kah et paremalt äärest on kroogitud ära 🙂

 Lilla kleit, mille alumist äärt saab vastavalt ostja soovile siis muuta. (kas lühemaks või jätta sama pikaks).Pitsi peal on lillad ja rohelised pärlid.

Kõiki kostüüme pole siin, kuna mingil on juba ostja olemas ning midagi soovin endale jätta 🙂

Kui küsimusi, siis kirjutage mulle, soovite osta, kirjutage 🙂 Vooot 🙂

2 Comments

  • J.

    Tavaliselt ma grammar-nazi pole ja kirjavigadele tähelepanu ei pööra, aga kohutavalt riivab juba mitmendat korda su postituse puhul silma see “pluuse” igalpool. Sõna “pluus” 14 käändes, ainuses ja mitmusesnimetav – pluus – pluusidomastav – pluusi – pluusideosastav – pluusi – PLUUSE – (kindlasti mitte see tähendus millena sina seda kasutasid)sisseütlev – pluusi – pluusidesseseesütlev – pluusis – pluusidesseestütlev – pluusist – pluusdestalaleütlev – pluusile – pluusidelealalütlev – pluusil – pluusidelalaltütlev- pluusilt – pluusideltsaav – pluusiks – pluusideksrajav – pluusini – pluusideniolev – pluusina – pluusidenailmaütlev – pluusita – pluusidetakaasaütlev – pluusiga – pluusidegaNo offence, lihtsalt pidin selle välja ütlema

    Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg