Erki moeshow 4 eelnevat aastat minu jaoks :)

Niisiis, minu metsikult vinge nädalavahetus on möödas, samuti selle aasta Erki moeshow, mida ma iga aasta ootan pikkisilmi.
Olen osalen Erki moeshowl 4 aastat järejest modellina ning kõik aastad kahes kolleksioonis korraga (ehk siis kokku 8 tubli disaineri kollektsiooni, wuhuu!!)

Reede algas mul kangapoodide läbi käimisega. Süümekad kui palju raha jälle suutsin raisata, õudne :S. Pärast veel proovi, kus suutsin feilida. Ehk selle proovi läbiviia kutsus mind ja ühte kutti disaineri juurde, kus juba 6 kutti ootasid ees, ehk ma vaatasin mida asja, üks tüdruk (mina) ja 7 poissi, võimatu.. Endale tegi muidugi nalja see, kuni disainer ütles “You are naked”, kuna mulle polnud riideid 😀 siis sain aru, oih, ma vales kohas. Aga jõudsin õnneks õigesse proovi ka.

Laupäeval varakult ülesse ja proovi. Bussis ootas mind elu õudsamaid vaatepilte, ehk kaks seitsme aastast narkaripoissi, nii et terve päev käis silmeeest see kõik läbi.

Nüüd aga väike video kokkuvõte Erki backstagest läbi minu silmade:

( video vahepeal junkab ja pole just prof filmija, aga nh, elate üle ehk 🙂

See oli ka lõpus tore, et mõlemad disainerid soovisid minuga veel lavale minna (ehk show lõpus läks disainer koos enda ühe kostüümi/modelliga lavale), aga välismaalane jõudis ette. Nii hea oli kuulda ta suust “Mu sõber ütles, et ma valiks parima modelli ning ma leidsin, et sa tegid kõige paremini enda töö ära” SUPER 🙂

Jäin kõigega väga rahule ja õnnelik, et seegi aasta sain sellest showst osa võtta – igaastane modellide kokkutulek siiski :).

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Erki moeshow 4 eelnevat aastat minu jaoks :)