Kuna hommikul jäi esimene tund ära ja ilus ilm oli pealekauba, siis lokid pähe, seelik selga ning kontsad jalga. 🙂
Tõsiselt meeldib see värvide kombinatsioon.
Muide, tegevusi tuleb aina juurde ja juurde.. See tähendab, et varsti olen Sõmerul tantsuõpetaja (see on see, kui võtad kõik pakkumised vastu, mis vähegi huvitavad :D).
Samuti tuleb tegeleda Moepeatuse kollektsiooniga (ette öeldes, et pole alustanudki) + sadakümme asja veel. :/ Kes tahab, see jõuab !

Pisike video ka teile (outfiti kohta).

4 Comments

  • Mina oleks isiklikult pluusisaba vist seelikusse pannud. Muidu kena outfit. Küll on aga need outfiti videod minu arvates imelikud, ei anna piltidele midagi juurde ja see 30sekundit poosetamist tundub lihtsalt kahtlane. Ise-asi kui oleks koos jutuga, et kust miski pärineb ja miks selline outfit vms juures, siis veel ehk. Kuigi ma jääks igal juhul piltide juurde.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Proovisin seda varianti, aga seelik ise oli veidikene pikk, sellepärast jäi imelik. Aga, võtan seda arvesse kindlasti, kuna keegi pole varem nende kohta midagi öelnud, et kas meeldivad või ei, kuid nüüd tean :). Aitäh!

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • mulle just VÄGA meeldis selle video kasutamine. ja just see oli mõnus, et sa lihtsalt ei seisnud, aga kasutasid erinevaid kohtasid jne seal. mulle igatahes väga meeldis 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • No vot, kuidas keegi nendest videodest arvab 😀 Igatahes, eks ma harva (nagu siiamaanigi) teen neid ikka ega neid vaatama ei pea 🙂 Aga seda hea kuulda, et sulle meeldib, aitäh 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg