Ohmygossip Couture

Denmark 2012

Alustuseks võin öelda, et see oli SUPER reis, for real.. 🙂
Kopenhaagen – Selles linnas kindlasti ei sooviks elada, kuna seal tõsiselt tihe liiklus, palju rahvast, nii erinevaid kultuure koos ehk meeletu segadus. Mainin ära, et see vist jalgrataste linn, ehk nende jaoks on jalgratas auto eest. See on uskumatu, kuidas nad jalgratast kasutavad ehk kõikidel on see olemas ja reaalselt sõidavadki ühest linna otsast teise (et mitu kümmend kilomeetrit).

Jalgrataste järjekord.

Muidu ise elasin linnas Odense, linnas.. mis on mulle loodud. Suur, aga samas väike. Rahvast palju, kuid mitte meeletult. Kõik olemas mida hing ihaldab, kaasaarvatud ilus loodus.

Mathilde (tüdruk, kellega tutvusin eelmine aasta USA’s ning kellel olin ka külas) on tegelikult Fitnessis treener ning ükspäev tiris mind endaga sinna kaasa ka. Oii, ma ei teadnud, et ta nii hea Fitnessis, nii et vahepeal mõtlesin seal küll, et annan otsad.

Pildil on (vasakult) Mathilde ema, Mathilde kutt ja ta ise 🙂

Enamus päevi veetsin seal shoppates, linna uudistades ning võiks öelda isegi, et puhates.

Neljapäeva õhtu oli peoõhtu ehk Mathilde sõbrannad tulid kokku ja läksime kõik koos klubisse. Just, neljapäeval… ja klubi oli rahvast täis (Mathilde sõnade järgi oli see veel vähe).
Klubi ehk pigem pubi ma oletan, oli selline mõnus, hubane, mitte hullult üles pushitud. Rahvas tantsis, liikus ringi ja kõigil oli meeletult hea tuju.
Niikuinii leidub neid, keda huvitab, kuidas kutid seal olid. Mm, enamus nägid head välja, aga pead tõsiselt õnnes olema, kui sattud hea poisi otsa, ehk enamus olid naistemehed või need nö head olid juba kinni. Hah, mulle pakkus näiteks nii nalja see, kuidas kutsuti/tiriti tantsima ja siis hakati taani keeles minuga rääkima ning alati tuli neile vastuseks “I don’t speak danish”, selle peale tuli wtf nägu :D. Kes ei teadnud kus on Eesti, kes arvas, et ma üldse Hispaaniast pärit (hakkas siis hispaania keeles minuga rääkima) ning leidus üksikuid, kes teadsid, kus ma elan (üks teadis isegi Rakveret).
Üks naljakas seik veel klubist.. Nimelt sattusin ühe neiu otsa, kellele meeldisid tüdrukud ehk ühel hetkel tundsin enda ümber käsi, mis ei pidanud seal olema ja oli mu sõbrannadele öelnud “She’s hot!” 😀 haha.. seda oli lihtsalt nii naljakas vaadata, kuidas ma põgenesin seal tema eest ära ning õnneks leidis ta uue silmarõõmu kiiresti.

Nagu näete, siis Taani tüdrukud riietuvad enamasti musta-valgesse, kuid ma ei suutnud seda.. jäin siiski endaks, ehk tirisin enda punased püksid jalga :).
Kõige naljakam oli see, et läksime peole jalgratastega. Kontsad, uhke meik, soengud, joogid jnejne ning jalgratas – midagi uut ka minu jaoks. 😀

Te reaalselt ei kujuta ettegi kui vinged tüdrukud nad on.. Love u girls! Rohkem sõnu polegi vaja.
Aa, magama sain midagi 5 paiku ja see pidu omas kõik Eesti peod ära, just saying 🙂

Reedel läksime Mathilde tööle peole. Ta töötab jäätiseputkas ning kõik noored olid seal kohal, sõid pitsat, jõid ja panid pidu. Sain seal jäätisemajas käia ja nii palju jäätist süüa, kui hing ihaldas 🙂

Laupäeval algas trip tagasi.. Mathilde tuli rongile mind saatma ning oh üllatust, rong hakkas ennem liikuma kui Mathilde välja sai. Tänu sellele sõitis ta meeletult maad edasi enda linnast ja pidi taksoga tagasi minema (mis oli väga kallis), kuna töö ootas :/

My taxi

Home, sweet home..

Ega pikemat juttu polegi. Talvel lähen võib-olla Taani tagasi mõneks päevaks, kuna seekord ööbiksime Kopenhaagenis 🙂
Ajaa, Mathilde blogi näete SIIT.

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg

Ohmygossip Couture