Moepeatus 2012

Kuna sain mõned pildid Moepeatusest juba kätte, siis teen juba praegult postituse, kuigi plaan oli teha seda hiljem. 🙂
Minu laupäev hakkas sellega, et kell 12:00 kiirustasin proovi, kus tegime täitsa esimest korda lavalise liikumise läbi. Proov läks hästi ja see andis mulle mingil määral rahutunde. Peale seda läksime kohe minu juurde, kus kõigepealt tegime riieteproovi (ka esimest korda enne showd) ja oh üllatust, kuna mulle üks kostüüm ei meeldinud, hakkasin varrukaid õmblema ning satse tegema. Kuna mul on tõsiselt tublid modellid, siis enamus said põhiasjadega nagu meigipõhja ja juuste sirgendamisega/krepitamisega ise hakkama, nii et ma võisin seda õmblemist endale lubada. Samuti oli mul mega-super abiline soengute tegemisel, Käthrine. Meikidega abistas mind enamasti Marie, kuid paljud lõid sellele käed külge. Kokkuvõttes.. ma ei teinud kellegile meike ega soenguid, vot selline disainer olengi :D:D ei tegelikult, kui oleks saanud, siis oleksin muidugi aidanud.

(videos kõigepealt terve “peaproov” ja lõpus minu juures toimunust)
Ps! ega ma kõige suurem videode tegija pole, lihtsalt lühike ülevaade sellest teile!

Enamus asjad olid valmis ja sättisime peaprooviks end pangamajja. Seal kukkus mul katus täitsa kokku, sest kui näen teiste, minu silmis tugevaid kollektsioone, siis ei tasu minuga suhelda :D. Samuti on minu miinuseks see, et ma hakkan sellistes olukordades enda kollektsioonist vigu otsima, mis ajab mind veel rohkem närvi.
Igatahes, käed värisesid nagu lehed kõva tuule käes ja lihtsalt lootsin, et kõik läheb hästi.

Fotod: Eero Vabamägi

Laval käidud, võisin sellest kõigest hinge tõmmata. Aga ei, tuli uudis, et publiku lemmiku valimisel olid numbrid sassi läinud, näiteks enamus mu perekonnast olid teise kollektsiooni poolt hääletanud, mis lõi mu rivist välja (ma võtan selliseid asju kergelt hinge). Õnneks toimus uus hääletamine ja võit tuli koju :). Mu kollektsioon pälvis kolmanda koha, millega jäin rahule. Parem, kui mitte midagi:) Ehk ma ei teinud seda kollektsiooni täitsa tühja (kuna ma ei usu, et ma näitan seda veel kuskil :D).

Auhinnad on mega super head ja olen õnnelik iga viimse asja üle, mis ma sain (kaasaarvatud järjekordne kogemus + see suur närvikõdi :D). Kuid neid näitan järgmises postituses, kuna muidu tuleks see väga pikk 😀

SUUUR (VÄGA SUUR) AITÄH KÕIGILE, KES MIND KUIDAGI AITASID! MODELLIDELE, KES KANNATASID MIND TERVE PÄEVA. KÄTHRINELE, SUUREPÄRASTE SOENGUTE EEST. NING PUBLIKULE, TÄNU KELLELE PÄLVISIN PUBLIKULEMMIKU TIITLI! AITÄH!

Ja nüüd küsiks, kus on Käthrine pildilt? 😀

No comments

There's no comments to this post. If you find the post interesting, let me know.

Write a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Næste indlæg